Als u onderstaande velden invult, nemen we z.s.m. (geheel vrijblijvend) contact met u op

Het Duitse merk NIVONA produceert koffie volautomaten. Zij bieden een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast heeft CafeRomatica meerdere modellen, waaronder de NICR 670, 660, 759 en 769. Deze hebben diverse functionaliteiten die van elkaar verschillen. Bekijk het NIVONA aanbod van KoffieMatters hieronder.

Toont alle 11 resultaten

Over NIVONA

In 2005 is NIVONA opgericht om een unieke koffie volautomaat te ontwikkelen. Deze zou het opnemen tegen de bestaande Italiaanse en Zwitserse merken. En dat is tot nu toe goed gelukt. Het merk heeft momenteel 14 verschillende modellen. NIVONA staat voor open, vriendelijk, passievol en sympathiek.

Koffiegenot met de beste kwaliteit vindt u bij NIVONA. De volautomaten vindt u terug bij families, kleine en grote bedrijven. Hierdoor is het een toegankelijk merk voor iedereen. De prijzen zijn passend bij de kwaliteit. Binnen het merk kunt u kiezen uit veel verschillende modellen, die ook variëren in prijs.

De NIVONA koffiemachine

De NIVONA koffiemachine is een geweldig apparaat voor iedereen. Het is een koffie volautomaat. Dit houdt in dat het een volautomatische koffiemachine is, waar u geen extra handelingen voor heeft. Hierbij kunt u denken aan een capsule of koffiefilter toevoegen.

Ondanks dat alle modellen verschillende kwaliteiten en kenmerken hebben, zijn er ook overeenkomsten.

• Voor de espresso functie is er een aromatisch systeem waar 15 bar druk op zit. Hierdoor krijgt u de lekkerste espresso.

• De machine is gemakkelijk schoon te maken, doordat de zetgroep uitneembaar is.

• Het apparaat is gemakkelijk in gebruik. Voor beginnende koffiezetters als gevorderden is deze goed te gebruiken.

Daarnaast zijn er wel andere kenmerken tussen de NIVONA modellen, waardoor ze een andere prijs hebben.

NIVONA CafeRomatica modellen

In totaal zijn er veertien verschillende NIVONA CafeRomatica modellen beschikbaar. Wij laten u een aantal hiervan hieronder zien.

• De NICR 520 is ideaal voor in huis. Deze beschikt over voldoende watercapaciteit en bonenopslag om thuis heerlijke koffie te zetten.

• De NIVONA CafeRomatica 670, beschikt over 11 verschillende recepten, waarvan u 5 zelf kunt samenstellen. Deze modellen zijn geschikt voor thuisgebruik als op kantoor.

• De NIVONA 759, 769, 779, 789 beschikken over dezelfde kwaliteiten, maar andere designs. Dit zijn stille koffieautomaten, met verschillende koffiesterktes.

• De 9-serie is het meest exclusief. Hiermee kunnen baristas hun een bijzonder kopje koffie zetten. De bonen worden zacht gemaald, wat voor een heerlijke smaak zorgt. Naast de smaak is ook het design van hoge kwaliteit.

De verschillende varianten hebben allemaal extra’s die u wel of niet nodig heeft. Bij de aanschaf is het belangrijk om te kijken naar de functies die u wel of niet op uw nieuwe apparaat wilt hebben.

Een NIVONA bestelt u bij KoffieMatters

Een NIVONA koffie volautomaat bestelt u bij KoffieMatters. Wij zijn specialist in koffieapparaten voor zowel consumenten of bedrijven. Mocht u meer informatie willen over diverse apparaten, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u advies geven over alle apparaten. Dit kan ook over Jura of Gaggia Milano apparaten gaan.

De lekkerste koffie zet u met de machines van KoffieMatters. Gaat u voor een sterke espresso, een zacht kopje koffie of een heerlijke cappuccino? Wat uw favoriete koffie ook is, met de machines van NIVONA kunt u als een barista koffie zetten!

Wij bieden ook de volgende merken aan: