Onderhoud zakelijk

Onderhoud voor zakelijke machines

U kunt uw machine gemakkelijk aanmelden via ons ticketsysteem, waarna wij contact met u opnemen. Waar wacht u nog op?

Machine aanmelden

Is uw bedrijfs koffiemachine of horeca koffiemachine toe aan een onderhoudsbeurt? KoffieMatters is er voor u. Professionele koffiemachines zetten een stuk meer kopjes koffie op een dag dan een gewone koffiemachine. Daarom zijn deze machines eerder toe aan een onderhoudsbeurt. Bovendien is het soort onderhoud dat de machine nodig heeft, ook verschillend. Om de kwaliteit van uw koffie te behouden, is onderhoud door een expert essentieel. Meld daarom nu uw machine aan via ons ticketsysteem!

Onderhoud voor uw zakelijke koffiemachine, hoe werkt dat?

Natuurlijk wilt u op het werk of aan klanten, zo lang mogelijk de lekkerste koffie serveren. Daarom is onderhoud voor uw professionele koffiemachine essentieel. KoffieMatters is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van allerlei soorten koffiemachines. Onze technische dienst is zeer vakkundig en weet uw koffiemachine weer als nieuw af te leveren.

Bij KoffieMatters werken wij volgens ons ‘alles mag, niets moet’ principe. Dit betekent dat je niet direct aan contracten vast zit, wanneer u uw koffiemachine door ons laat onderhouden.

Natuurlijk is de mogelijkheid er wel, om een service contract af te sluiten. Het voordeel hiervan is dat u niet zelf om het onderhoud hoeft te denken, maar wij hiervoor periodiek bij u langs komen. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze zakelijke onderhoudsservice!

Contact opnemen

Betaal het afkooppercentage en het apparaat is van u

Voor professionele koffiemachines bieden wij verschillende onderhoudsbeurten. Deze onderhoudsbeurten wijken af van de standaard onderhoudsbeurten, omdat een professionele machine anders soort onderhoud nodig heeft vanwege zijn veelvuldige gebruik. We maken onderscheid tussen drie verschillende onderhoudspakketten, namelijk klein zakelijk, regulier zakelijk en groot zakelijk. Het verschilt per type machine, welk type onderhoud het meest geschikt is voor de machine.

Zo heeft een Jura XS serie, vaak enkel klein zakelijk onderhoud nodig. Daarentegen heeft een robuuste Gaggia Milano groot zakelijk onderhoud nodig. Wanneer u uw machine aanmeldt voor onderhoud, sturen wij u eerst een vrijblijvende prijsopgave. Zo zorgen we voor een duidelijke en transparante communicatie en weet u zeker dat we niet zomaar werkzaamheden uitvoeren.

Onderhoud aanmelden

Tarieven koffiemachine onderhoud zakelijk

Wat een onderhoudsbeurt kost? Dat kunt u hieronder bekijken. Ieder onderhoudspakket verschilt in werkzaamheden en kosten. Hoe hoger de kosten, hoe meer werkzaamheden tijdens de onderhoudsbeurt.

Vanaf 123,96 eenmalig: Eenmalig
Klein zakelijk
  • Jura XS serie
  • Saeco Lirika serie
  • Saeco Aulika serie
Aanvragen
Vanaf 179 vanaf
Normaal zakelijk
  • Jura X7 serie
  • Jura X9 serie
  • Saeco Phedra Evo serie
Aanvragen
Vanaf Prijs Op aanvraag
Groot zakelijk
  • Gaggia Milano
  • Horeca machines
  • Saeco Idea
Aanvragen

KoffieMatters voor uw zakelijke koffiemachine!

Laat uw koffiemachine onderhouden door KoffieMatters. Wij zijn gespecialiseerd in zowel onderhoud als reparatie van diverse hoogwaardige koffiemerken. U kunt uw professionele machine eenvoudig aanmelden via ons ticketsysteem. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en bespreken de mogelijkheden. U ontvangt een vrijblijvende prijsopgave, waarna we aan de slag kunnen met het onderhoud van uw koffiemachine.

Heeft u vragen over koffiemachine onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 058-2896638 en mailen op service@koffiematters.nl. Wij helpen u graag met uw koffiemachine zakelijk!

biepi espresso logo
Hulp