Wilt u graag uw koffiemachine laten repareren? Dan bent u bij Koffie Matters aan het juiste adres! Een koffieapparaat is gemaakt om in totaal ongeveer 70.000 koppen koffie te zetten. Het kan natuurlijk gebeuren dat zich al eerder klachten voordoen. In dit geval helpen wij u graag en kunt u uw koffiemachine ter reparatie brengen. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties van koffiemachines van onder andere de volgende merken:

Gaggia Milano

Voor alle overige merken kunt u ook vrijblijvend contact opnemen.

Reparatie aanmelden

U kunt uw reparaties eenvoudig online aanmelden via het aanmeldformulier op onze website (klik hier). Zodra wij het formulier ontvangen hebben nemen we altijd zo snel mogelijk contact met u op. In sommige gevallen kunnen we het probleem zelfs telefonisch (gratis) verhelpen. Heeft u problemen met uw apparaat? Kies dan voor reparatie van uw koffiemachine bij KoffieMatters!

Koffiemachine laten repareren?

Koffiemachine reparatie bij KoffieMatters
Auke in actie op onze technische dienst

Bij de reparatie van een koffiemachine zien we dat veel problemen ontstaan door kalk of schimmelresten. Dit is gemakkelijk te voorkomen met het juiste onderhoud. Maar wanneer u dan toch op problemen stuit is het belangrijk dat er een reparatie aan uw koffiemachine wordt uitgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in meerdere merken. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor de reparatie voor de koffiemachine Saeco, maar ook voor de reparatie van een Jura Koffiemachine of Gaggia Milano.

Vooronderzoek

Voordat wij aan de reparatie van de koffiemachine beginnen kijken wij eerst altijd wat de problemen zijn. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Indien u akkoord geeft op de offerte dan starten wij met de reparatie. Hierdoor komt u nooit onverwacht voor verrassingen te staan.

Uw oude koffiemachine is altijd geld waard!

Wanneer u de machine niet meer de reparatie waard vindt kunt u ook gebruik maken van onze inruilservice. Wij zijn namelijk altijd geïnteresseerd in defecte koffiemachines. Reparaties voorkomen? Ook voor onderhoud koffiemachine kunt u bij ons terecht!

Meld uw koffiemachine ter reparatie bij Koffie Matters!

Bij de reparatie van een koffiemachine komt veel kijken. Hierom worden alle reparaties enkel uitgevoerd door echte experts. Nadat u uw reparatie heeft aangemeld nemen wij contact met u op. Heeft u een professionele koffiemachine dan brengen wij het probleem in kaart en bepalen we of de herstelling bij u op locatie uit te voeren is.

Voor uw thuismachine profiteert u standaard van onze voordelige haal- en brengservice. Hierbij maakt het niet uit of we naar Groningen of juist naar Amsterdam moeten! U bent er natuurlijk vrij in of u wel of geen gebruik wilt maken van onze service. Zo kunt u het koffieapparaat ook opsturen of zelf langsbrengen. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

KoffieMatters: Voor alle reparaties van uw koffiemachine!