Saeco Aulika Evo Black

1.499,00 Incl btw

De Saeco Aulika Evo is het instapmodel voor kleinere kantooromgevingen. De machine is geschikt om tot 4-5 kilo koffie per maand te zetten.

Beschrijving

De Saeco Aulika Evo is het instapmodel voor kleinere kantooromgevingen. De machine is geschikt om tot 4-5 kilo koffie per maand te zetten. Dit komt neer op een kantooromgeving van 5 man. Met deze machine heeft u een compleet systeem voor uw koffievoorziening. De machine is geschikt voor Espresso en Koffie. De machine is zeer eenvoudig in onderhoud en heeft een professioneel uiterlijk 


SAECO AULIKA EVO BLACK

De Saeco Aulika Evo black heeft een aparte pomp, verwarmingselement en warm water uitloop voor thee of stoom, voor maximale belasting.

Met ingebouwde koffiemolen: vers!

De Saeco Aulika Evo black is een complete volautomatische koffie- epsressomachine. Met een fijn af te stellen koffiemolen voor verse koffie of espresso. De machine heeft een uitneembare zetgroep zodat u deze eenvoudig schoon kunt maken.

De top, van materiaal tot functionaliteit

De Saeco Aulika Evo zit zeer degelijk in elkaar, u kunt zien dat de machine gericht is op zakelijk gebruik. De machine heeft een volledig intern reinigings- en ontkalkingsprogramma. De zetgroep is eenvoudig te verwijderen. De machine heeft een 2,2 liter waterreservoir en een 350 grams bonenbak. Na zestien koppen koffie geeft deze machine aan dat de afvalbak moet worden geleegd.

Royaal aan opties

Door het slimme systeem van Saeco kunt u de machine volledig instellen. U heeft de mogelijkheid om de machine op sterkte in te stellen en op de hoeveelheid koffie van uw koffie kopjes. Door de maalgraad in te stellen kunt u de machine fine-tunen om alles uit uw koffiebonen te halen. U kunt de machine zelfs afstellen op, de waterhardheid in uw omgeving. Alle instellingen zijn eenvoudig te benaderen via het grote multidisplay. De Saeco Royal GranCrema staat voor zakelijke degelijkheid en kwaliteit

 

Specificaties

Gewicht 15 kg
Afmetingen 452 × 334 × 380 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Opties

, ,

Soort bediening

Type verwarming

Vermogen (Watt)

Type gebruik