Saeco Aulika EVO Focus

1.699,00 Incl btw

De Saeco Aulika EVO Focus is de compacte zakelijke koffiemachine alleskunner. Ideaal voor kantooromgevingen waar goede koffie verwacht wordt.

Beschrijving

De Saeco Aulika EVO Focus is de kleine compacte koffiemachine alleskunner. Ideaal voor kantooromgevingen waar goede koffie verwacht wordt. De machine heeft een duidelijk design en is eenvoudig te gebruiken met meerdere personen. Door de grote watertank bent u niet genoodzaakt om de machine regelmatig bij te vullen. De machine bereidt met gemak een enkele of een dubbele koffie, Espresso, of een enkele Cappuccino of latte Macchiato. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid tot meerdere melkvarianten

SAECO AULIKA EVO FOCUS KOFFIEMACHINE

Met de standaard meegeleverde autocappuccinatore is deze alleskunner compleet. Eenvoudig bereidt u meerdere melkvarianten met één druk op de knop. Om de machine helemaal af te maken kunt u uw koffiebar uitrusten met een melkkoeler. Zo zetten u, uw personeel of uw klanten makkelijk een cappuccino of latte macchiato.

Zakelijke eenvoud, zakelijke degelijkheid

De Saeco Auklika EVO Focus is een echte vol automatische koffiemachine. Met een dubbel watercircuit, maalwerk en zetgroep zet deze machine in een handomdraai de lekkerste koffiespecialiteiten. De machine doet al het werk voor u. U hoeft alleen nog de machine te vullen met water en de lekkerste koffiebonen. De machine heeft een groot waterreservoir van 2,2 liter en een groot bonenreservoir van 350 gram koffiebonen. De machine is gemaakt om 6-8 kilo koffie per maand te zetten. De machine is uitermate geschikt voor kantooromgevingen. Hoge kwaliteit koffie en melkvariaties, eenvoudig en snel in onderhoud.

One touch cappuccino

De autocappuccinatore op de Aulika EVO Focus maakt deze machine af. Met het geavanceerde one-touch melksysteem maakt u nu met één druk op de knop een melk- koffievariatie. Het melksysteem is eenvoudig te demonteren om goed schoon te kunnen maken. U kunt het slangetje gewoon in een beker of een pak melk hangen zodat de machine de melk kan opzuigen en als warm melkschuim in uw glas kan deponeren. Slechts met één druk op de knop maakt deze machine heerlijke cappuccino of latte macchiato.

Gemaakt voor de fijnproever

Door het slimme systeem van Saeco kunt u de machine volledig instellen. U heeft de mogelijkheid om de machine op sterkte in te stellen en op de hoeveelheid koffie in uw koffie kopje. Door de maalgraad in te stellen kunt u de machine finetunen om alles uit uw koffiebonen te halen. U kunt de machine zelfs afstellen op de waterhardheid in uw omgeving. De machine is voorzien van een energie bespaarmodus voor de rustige uurtjes. Alle instellingen zijn eenvoudig te benaderen via het grote multidisplay. De Saeco Aulika EVO Focus staat voor puur koffiegenot en degelijkheid.

Specificaties

Gewicht 15 kg
Afmetingen 452 × 334 × 380 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, ,

Soort bediening

Type verwarming

Vermogen (Watt)

Type gebruik

Andere suggesties…