Saeco Aulika EVO Office

1.599,00 Incl btw

De Saeco Aulika Office is de geschikte office machine uitsluitend geschikt voor koffie en espresso en warmwater. De machine is door ontwikkeld op het bestaande model de Saeco Aulika Top.

Beschrijving

De Saeco Aulika Evo Office is de geschikte office machine uitsluitend geschikt voor koffie en espresso en warm water. De machine is door ontwikkeld op het bestaande model de Saeco Aulika Top. Ontwikkeld voor partijen die opzoek zijn naar een degelijke koffieautomaat zonde poespas. De Aulika  EVO Office sluit perfect aan op deze vraag.

Saeco Aulika EVO Office koffiemachine

De Saeco Aulika EVO office is verfijnd ontworpen met een minimalistische gedachte. Door de in hoogte verstelbare koffieuitloop kunt u verschillend formaat kopjes hanteren. De grote buttons en duidelijk layout zorgen voor eenvoudige bediening. De machine heeft een separate warm water uitloop voor thee of oplos ingrediënten zoals choco sticks. De machine zet tot twee koppen tegelijkertijd.

Eenvoud en koffie

Het maalwerk, welk tot 9 standen in stelbaar is, zorgt voor vers gemalen koffie van elke soort branding. De dosing kunt u tot 6 sterkte standen in stellen. Zo kunt u precies het juist kopje koffie voor u zelf bereiden. De doseerinstelling zorgt ook voor office oplossingen zoals de optie “voormaling”. Hiermee kunt u de snelheid van de machine verhogen, door de machine voor elk kopje koffie voor te malen.

Onderhoud

De machine heeft een groot afval reservoir tot 40 gezette kopjes. De kap waarmee u de bonen kunt bijvullen en het deurtje naar de zetgroep zijn afsluitbaar met een sleutel. Daardoor plaatst u deze machine probleemloos in openbare ruimtes. De zetgroep kunt u zelf eenvoudig verwijderen en zelf schoonmaken. Tevens bevat de Aulika EVO Office een reinigings- en ontkalkingsprogramma. Wilt u niet meer ontkalken? Dan plaatst u een waterfilter in de watertank.

Top kwaliteit en materiaal

De machine is gemaakt van ABS en uitgerust met hoge kwaliteit onderdelen. Hierdoor is de machine geschikt om tot 70 koppen koffie per dag te kunnen zetten. Het voorste paneel is gemaakt van brushed steel om de machine een luxe uiterlijk te geven. Naast de opvang bak zit een opslag reservoir voor reinigingsmiddelen of andere randproducten. Het display voorziet u van alle belangrijke informatie, zoals wanneer de machine gereinigd of ontkalkt moet worden.

 

Specificaties

Gewicht 23 kg
Afmetingen 45.2 × 33.4 × 57.4 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Koffiesterkte standen

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Opties

, ,

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type verwarming

Type gebruik

,

Andere suggesties…