Saeco Aulika EVO Top RI

2.499,00 Incl btw

De Saeco Aulika Top EVO is de grote zakelijke koffie alleskunner. Ideaal voor kantooromgevingen waar goede koffie verwacht wordt.

Beschrijving

 Dit vernieuwde model zet nu 30 seconden sneller cappuccino dan zijn voorganger. Ideaal voor kantooromgevingen waar goede Koffie verwacht wordt. De machine heeft een duidelijk design en is eenvoudig te gebruiken met veel personen. De grote watertank bevat 4 liter water de Aulika top  EVO is standaard uitgevoerd met een vaste wateraansluiting, en het bonenreservoir kan tot 1 kilo koffiebonen ontvangen. De machine bereidt eenvoudig een enkele of een dubbele Koffie, Espresso, of een enkele Cappuccino of latte Macchiato. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid tot meerdere melkvarianten. De machine heeft een capaciteit tot 15 kilo per maand.


SAECO AULIKA TOP EVO KOFFIEMACHINE

Met de standaard meegeleverde autocappuccinatore is de Aulika Top EVO compleet. Eenvoudig bereidt u meerdere melkvarianten met één druk op de knop. Door de geavanceerde one-touch techniek doet de machine alles voor u. Om de machine helemaal af te maken kunt u uw koffievoorziening uitrusten met een melkcooler. Zo zet u, uw personeel of uw klanten makkelijk een Cappuccino of Latte Macchiato.

Vaste wateraansluiting

De Saeco Aulika Top Evo is verkrijgbaar met een vaste wateraansluiting en een 4L water reservoir. Met de vaste wateraansluiting hoeft u geen concessies meer te doen en bent u geheel flexibel met deze super automaat. Let op: u heeft wel de vaste wateraansluiting met 3/8 slangen nodig. Door het verwachte hoge gebruik adviseren wij ook het originele Saeco waterfilter systeem.

De top, van materiaal tot functionaliteit

De Saeco Aulika TOP Evo zit zeer degelijk in elkaar, u kunt zien dat de machine gericht is op zakelijk gebruik. De machine heeft een volledig intern reinigings- en ontkalkingsprogramma. De zetgroep is eenvoudig te verwijderen. De machine heeft een 4 liter&nbsp,waterreservoir en een 1KG bonenbak. Na veertig koppen koffie geeft deze machine aan dat de afvalbak moet worden geleegd.

Royaal aan opties

Door het slimme systeem van Saeco kunt u de machine volledig instellen. U heeft de mogelijkheid om de machine op sterkte in te stellen en op&nbsp,de hoeveelheid koffie van uw koffie kopjes. Door&nbsp,de maalgraad in te stellen kunt u de machine fine-tunen om alles uit uw koffiebonen te halen. U kunt de machine zelfs afstellen op&nbsp,de waterhardheid in uw omgeving. Alle instellingen zijn eenvoudig te benaderen via het grote multidisplay. De Saeco Aulika Top High Speed Cappuccino staat voor zakelijke degelijkheid en kwaliteit

Specificaties

Gewicht 22 kg
Afmetingen 45.2 × 33.4 × 45.2 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Koffiesterkte standen

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, , ,

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type verwarming

Type gebruik

,