Saeco Iperautomatica Premium

2.299,00 Incl btw

De Saeco Iperautomatica is het instap table-top model voor uw kantoor. Door het gebruik van verse koffiebonen schenkt de machine heerlijke Koffie en Espresso.

Beschrijving

De Saeco Iperautomatica is het instap table-top model voor uw kantoor. Door het gebruik van verse koffiebonen schenkt de machine heerlijke Koffie en Espresso. De instantmodules zorgen ervoor dat de Iperautomatica een multifunctionele machine wordt. Perfect voor kantoor omgevingen goede koffie verwacht wordt en de luxe van een cappuccino of een choco niet mag ontbreken. De 4L watertank het compacte design en het bedieningsgemak maakt van deze machine een echte standalone.


Saeco Iperautomatica Premium

Door de verse bonen zet de Iperautomatica snel een enkele of dubbele Espresso of een Café Lungo. De twee instantmodules zorgen ervoor dat u de mogelijkheid heeft tot de volgende 7 gerechten: Espresso, Café Lungo, Café Macchiato, Cappuccino, Cap-Ciok(melk, choco en koffie), Latte, Choco. Door de instant modules houdt u de machine eenvoudig schoon en geniet u toch van lekkere warme dranken.

Eenvoudig in gebruik

Het bedienen van de iperautomatica is uitermate eenvoudig. Door de grote en duidelijke knoppen kan iedereen met deze machine overweg. Door het slimme design is de machine eenvoudig schoon te houden, bij te vullen en te onderhouden.

Hoogwaardige techniek

De machine is uitgerust met professionele onderdelen, een robuste 9 gram zetgroep en een snelle mixer. De machine heeft een boilerinhoud van 300CC De machine is opgebouwd,uit edelmetaal en heeft de afmeting van 350 x 550 x 540 mm. De machine heeft een compact en duidelijk lcd-display. Zo heeft u een echte alleskunner met verse koffiebonen, lekkere specialiteiten met eenvoudig onderhoud voor kleine tot middelgrote organisaties.

Installatie service

Voor meer informatie over onze service kunt u contact opnemen met service@koffiematters.nl of via 058-2896638

 

Specificaties

Gewicht 31.5 kg
Afmetingen 54.2 × 34.6 × 54.7 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal mixers

Aantal topping reservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Boiler inhoud

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , , , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type verwarming

Type gebruik

,