Als u onderstaande velden invult, nemen we z.s.m. (geheel vrijblijvend) contact met u op

Een Saeco koffiemachine is voor bij jou thuis of op kantoor een garantie voor topkwaliteit koffie gemaakt door een stijlvolle koffiemachine. Saeco heeft een grote variatie aan producten. Je vindt voor €549 al een goede koffiemachine voor thuis. Zoek je een machine voor op kantoor? Kijk dan eens naar een Saeco professionele koffiemachine op deze pagina!

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Over de Saeco koffiemachine

Een Saeco koffiemachine is gemaakt met 40 jaar aan ervaring en expertise. Saeco is in 1981 opgericht in Italië in de omgeving van Bologna. Het doel is altijd geweest om stijl en functionaliteit te combineren. Het resultaat hiervan is dat in 1985 de eerst volautomatische espresso koffiemachine van Saeco werd geproduceerd.

Mogelijkerwijs kent u het merk toch op een andere wijze, via Philips. Dat komt doordat in 2099 het merk is overgenomen door Philips. Sindsdien zijn de Saeco koffiezetapparaten alleen maar efficiënter en betrouwbaarder geworden.

Kies een Saeco koffiezetapparaat voor in huis

Bij het merk Saeco is er een hoop keuze uit verschillende modellen. Hierbij wordt in essentie onderscheid gemaakt tussen de Saeco koffiezetapparaten voor thuis en voor kantoor. Uiteraard kan een koffiemachine voor op kantoor ook in huis staan. Dit is echter lang niet altijd nodig.

De koffie en espressomachines hebben eigenlijk allen een strak en modern uiterlijk gekregen met veel metalen elementen. Daarnaast hebben de machines vaak 12 of meer koffievariaties waaruit gekozen kan worden.

Alle koffiemachines zijn voorzien van een interne koffieboonmaler. Daardoor kun je altijd genieten van vers gemalen bonenkoffie. Dat geeft de koffie altijd meer diepte in smaak.

De “gewone” apparaten zijn zelfs zo goed dat bijvoorbeeld de Saeco Lirika gecertificeerd is om in restaurants te mogen gebruiken.

Lees hieronder verder wat de voordelen zijn van een professioneel koffiezetapparaat. Saeco heeft daarin veel handige dingen gedaan.

Een Saeco professional voor op kantoor

De Saeco professional lijn is de, zoals de naam al doet vermoedden, geschikt in professionele werkomgevingen. De normale koffiemachines volstaan mogelijk nog op een klein kantoor maar dat doen ze niet op grotere kantoren. En daarvoor zijn er dus de professionele varianten.

Naast grote kantoren volstaan deze machines ook voor ander professioneel gebruik. Zo zie je ze vaak in barretjes, restaurants en hotels. Deze koffiemachines zijn namelijk ook gemaakt om veel kopjes koffie dag op dag te kunnen zetten. De Saeco Idea Restyle kan bijvoorbeeld tot wel 200 koppen koffie per dag zetten.

Daarnaast hebben de professionele varianten vaak veel meer koffievariaties tot beschikking. Zo weet je zeker dat alle collega’s of klanten precies de soort koffie krijgen die zij het lekkerst vinden.

Koop een Saeco professionele koffiemachine bij KoffieMatters

Een Saeco professionele koffiemachine kopen doe je bij KoffieMatters. Wij vinden het belangrijk dat jouw ervaring als klant altijd zo soepel en fijn als mogelijk verloopt. Neem dus ook gerust contact op als je vragen hebt over de verschillende merken of types koffiemachines.

Een espresso machine Saeco is een optie maar daarnaast hebben wij ook nog andere merken met hoogwaardige koffiemachines. Haal ook de volgende merken bij ons: