Saeco Lirika OTC

739,00 Incl btw

De Saeco Lirika OTC is een compacte maar krachtige one touch cappuccino- koffiemachine. Ideaal voor kleine kantooromgevingen en thuis.

Uitverkocht

Beschrijving

De Saeco Lirika OTC is een compacte maar krachtige one touch cappuccino- koffiemachine. Ideaal voor kleine kantooromgevingen en thuis. De machine heeft een modern uiterlijk en een hoge watercapaciteit. De machine is uitermate eenvoudig in gebruik. De machine bereidt eenvoudig een enkele of dubbele Espresso en een enkele of dubbele Koffie. De Saeco Lirika OTC is de topper in de Lirika line. Door het geavanceerde one-touch cappuccinosysteem maakt u met één druk op de knop de lekkerste Cappuccino of Latte Macchiato. Ideaal als u geen bewerkelijke machine wilt.


SAECO LIRIKA ONE TOUCH KOFFIEMACHINE

Wij zijn overtuigd van deze Lirika Plus espresso- koffiemachine. De Lirika OTC is de topper in de Lirika line. Deze machine is uitermate geschikt om melkvariaties te zetten. Voor thuis en klein kantoor is dit een echt werkpaard. Met haar compacte en mooie vormgeving staat hij strak in uw keuken. Het enige wat u nodig heeft is een compact hoekje en een stroomaansluiting.

Met autocappuccinatore!

De autocappuccinatore op de Lirika one-touch maakt deze machine af. Met het geavanceerde one-touch melksysteem maakt u nu met één druk op de knop een melk- koffievariatie. Het melksysteem is eenvoudig te demonteren om goed schoon te kunnen maken. U kunt het slangetje gewoon in een beker of een pak melk hangen zodat de machine de melk kan opzuigen en als warme melk met schuim in uw glas kan deponeren. Slechts met één druk op de knop maakt deze machine heerlijke Cappuccino of Latte Macchiato.

De top, van materiaal tot functionaliteit

De Saeco Lirika OTC zit zeer degelijk in elkaar. Het chassis en front zijn gemaakt van het sterke kunststofmateriaal ABS. Terwijl de bodemplaat is gemaakt van metaal. Hierdoor krijgt u een handzaam werkpaard dat geschikt is om flinke hoeveelheden koffie te zetten. Ideaal voor meerdere personen thuis of in een kleine kantooromgeving. Alle componenten zijn eenvoudig uit de machine te halen. Zo kunt u de zetgroep eenvoudig demonteren om deze goed te kunnen reinigen. De machine is uitgerust met een reinigings- en ontkalkingsprogramma. Geen gedoe met langdurige onderhoudsprocessen, dit doet de machine allemaal voor u.

Gemaakt voor de fijnproever

Door het slimme systeem van Saeco kunt u de machine volledig instellen. U heeft de mogelijkheid om de machine op sterkte in te stellen en op de hoeveelheid koffie en melk van uw koffiekopjes. Door de maalgraad in te stellen kunt u de machine fine-tunen om alles uit uw koffiebonen te halen. U kunt de machine zelfs afstellen op de waterhardheid in uw omgeving. De machine is voorzien van een energie bespaarmodus voor de rustige uurtjes. Alle instellingen zijn eenvoudig te benaderen via het grote multidisplay. De Saeco Lirika OTC staat voor puur Koffie- en Cappuccino genot.

Specificaties

Gewicht 8 kg
Afmetingen 429 × 215 × 370 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

,

Soort bediening

Type verwarming

Vermogen (Watt)

Type gebruik