Saeco Lirika Plus

599,00 Incl btw

De Lirika Plus is een compacte, krachtige machine. Ideaal voor thuis en klein kantoor. De machine heeft een modern uiterlijk en een hoge watercapaciteit.

Uitverkocht

Beschrijving

De Lirika Plus is een compacte, krachtige machine. Ideaal voor thuis en klein kantoor. De machine heeft een modern uiterlijk en een hoge watercapaciteit. De machine is uitermate eenvoudig in gebruik. Door het grote bonenreservoir hoeft u de machine niet constant bij te vullen. De machine bereidt eenvoudig een enkele of dubbele Espresso en een enkele of dubbele Koffie. De Lirika Plus lijkt op de Saeco Lirika. Het voordeel? De autocappuccinatore, Cappuccino en Latte Macchiato in 1 machine. Wie wil dat nou niet?


SAECO LIRIKA PLUS KOFFIEMACHINE

Wij zijn in één blik overtuigd van deze Lirika Plus espresso- koffiemachine. De Lirika Plus is gelijkwaardig aan de Lirika. Echter is deze machine ook geschikt om melkvariaties te zetten. Voor thuis en klein kantoor is dit een echt werkpaard. Met haar compacte en mooie vormgeving staat hij strak in uw keuken. Het enige wat u nodig heeft is een compact hoekje en een stroomaansluiting. De koffiemachine vullen met water en koffiebonen en u kunt direct aan de slag met dit sier- en werkpaard.

Met autocappuccinatore!

De autocappuccinatore op de Lirika Plus maakt deze machine af. Met het geavanceerde melksysteem maakt u nu eenvoudig een melk- koffievariatie. Cappuccino in een handomdraai. Het melksysteem is eenvoudig te demonteren om goed schoon te kunnen maken. U kunt het slangetje gewoon in een beker of een pak melk hangen zodat de machine de melk kan opzuigen en als warme melk met schuim in uw glas kan deponeren. Om uw systeem af te maken kunt u optioneel een melkkoeler of -kan aanschaffen

De top, van materiaal tot functionaliteit

De Saeco Lirika Plus zit zeer degelijk in elkaar. Het chassis en front zijn gemaakt van het sterke kunststofmateriaal ABS. Terwijl de bodemplaat is gemaakt van metaal. Hierdoor krijgt u een handzaam werkpaard dat geschikt is om flinke hoeveelheden koffie te zetten. Ideaal voor meerdere personen thuis of in een kleine kantooromgeving. Alle componenten zijn eenvoudig uit de machine te halen. Zo kunt u de zetgroep eenvoudig demonteren om deze goed te reinigen. De machine is uitgerust met een reinigings- en ontkalkingsprogramma. Geen gedoe met langdurige onderhoudsprocessen, dit doet de machine allemaal voor u.

Gemaakt voor de fijnproever

Door het slimme systeem van Saeco kunt u de machine volledig instellen. U heeft de mogelijkheid om de machine op sterkte in te stellen en op de hoeveelheid koffie van uw koffiekopjes. Door de maalgraad in te stellen kunt u de machine fine-tunen om alles uit uw koffiebonen te halen. U kunt de machine zelfs afstellen op de waterhardheid in uw omgeving. De machine is voorzien van een energie bespaarmodus voor de rustige uurtjes. Alle instellingen zijn eenvoudig te benaderen via het grote multidisplay. De Saeco Lirika Plus staat voor puur koffie genot.

Specificaties

Gewicht 8 kg
Afmetingen 429 × 215 × 370 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

,

Soort bediening

Type verwarming

Vermogen (Watt)

Type gebruik