Saeco Magic B2

Prijs op aanvraag

De Saeco Magic B2 vertegenwoordigt de nieuwste evolutie van koffiemachines van Saeco Professional. Maar het is ook een machine die een duidelijke breuk met het verleden markeert. Het heeft nieuwe vormen, volledig opnieuw ontworpen en presteert aan de top van zijn categorie op het gebied van kwaliteit en verscheidenheid aan dranken.

Beschrijving

Saeco Magic B2

Doormiddel van de Saeco Magic B2 wordt de koffiepauze een dagelijks gebaar van “een manier van leven”. Deze manier van leven omvat om met stijl en smaak te leven, een moment van echte ontspanning om uzelf te verwennen terwijl u geniet van uw favoriete koffie of espresso. De Magic B2 is de ideale voor elke werkomgeving, aanpasbaar van kantoor tot klein horeca, van congrescentrum tot boutique hotel en een feilloze aanwezigheid in bedrijven. Modern design en geavanceerde technologie ten dienste van smaak: kortom de beste Saeco-kwaliteit!

Nieuw zetunit met variabele grammage

Het hart van de Saeco Magic volautomaat is een professionele unit met variabele kamer die 8,5 tot 15 g koffie kan bevatten. De hoeveelheid gedoseerde koffie kan automatisch worden aangepast via het menu. Het apparaat heeft stalen conische maalschijven, die ook kunnen worden aangepast om uw favoriete maalstand te verkrijgen. 

Een breed aanbod van koffie specialiteiten!

Het 7-inch kleuren-touchscreen biedt een gemakkelijke manier om door de menu’s en een breed scala aan dranken te navigeren. De beschikbare opties omvatten enkele en dubbele recepten koffie & espresso of specialiteiten zoals een americano dat terwijl de drankrecepten volledig kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke smaak. De koffie-, en waterdispensers zijn in één unit geïnstalleerd maar toch seperaat. Dit maakt het gemakkelijker om de kopjes te positioneren en in hoogte te verstellen (van 75 tot 160 mm), waardoor verschillende soorten koppen kunnen worden gebruikt.

Specificaties

Afmetingen 280 × 470 × 481 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal kopjes per dag

Aantal molens

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Materiaal

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , ,

Soort bediening

Koffiesterkte standen

Maalinstellingen

Type verwarming

Type gebruik

,

Opties

, ,

AC input (Voltage)

Vermogen (Watt)

AC input frequentie (Hertz)

Wateraansluiting

Waterreservoir