Saeco Magic M1

Prijs op aanvraag

De Saeco Magic M1 vertegenwoordigt de nieuwste evolutie van koffiemachines van Saeco Professional. Maar het is ook een machine die een duidelijke breuk met het verleden markeert. Het heeft nieuwe vormen, volledig opnieuw ontworpen en presteert aan de top van zijn categorie op het gebied van kwaliteit en verscheidenheid aan dranken.

Beschrijving

Saeco Magic M1

Doormiddel van de Saeco Magic M1 wordt de koffiepauze een dagelijks gebaar van “een manier van leven”. Deze manier van leven omvat om met stijl en smaak te leven, een moment van echte ontspanning om uzelf te verwennen terwijl u geniet van uw favoriete koffie, espresso, of latte macchiato. De Magic M1 is de ideale voor elke werkomgeving, aanpasbaar van kantoor tot klein horeca, van congrescentrum tot boutique hotel en een feilloze aanwezigheid in bedrijven. Modern design en geavanceerde technologie ten dienste van smaak: kortom de beste Saeco-kwaliteit!

Nieuw melkopschuimsysteem voor uw cappuccino

Het hart van de Saeco Magic volautomaat is een professionele unit met variabele kamer die 8,5 tot 15 g koffie kan bevatten. De hoeveelheid gedoseerde koffie kan automatisch worden aangepast via het menu. Het apparaat heeft stalen conische maalschijven, die ook kunnen worden aangepast om uw favoriete maalstand te verkrijgen. Daarnaast heeft de Saeco Magic M1 een nieuw melkopschuimsysteem waarbij de melkopschuimer in de koffiedispenser is ingebouwd. Extreem stil, emulgeert romig schuim, maar kan ook dranken bereiden met eenvoudige warme melk.

Een breed aanbod van koffie specialiteiten!

Het melkcircuit is uitgerust met een gepatenteerd reinigingssysteem dat na elke bereiding de beste efficiëntie garandeert. Het 7-inch kleuren-touchscreen biedt een gemakkelijke manier om door de menu’s en een breed scala aan dranken te navigeren. De beschikbare opties omvatten ook flat white en dubbele cappuccino, terwijl de drankrecepten volledig kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke smaak. De koffie-, melk- en waterdispensers zijn in één unit geïnstalleerd. Dit maakt het gemakkelijker om de kopjes te positioneren en in hoogte te verstellen (van 75 tot 160 mm), waardoor verschillende soorten containers kunnen worden gebruikt.

Specificaties

Afmetingen 280 × 470 × 481 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal kopjes per dag

Aantal molens

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Materiaal

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , , , , ,

Melkopschuimmethode

Soort bediening

Koffiesterkte standen

Maalinstellingen

Type verwarming

Type gebruik

AC input (Voltage)

Vermogen (Watt)

AC input frequentie (Hertz)

Wateraansluiting

Waterreservoir