Saeco Phedra EVO Espresso RI

2.999,00 Incl btw

De Saeco Phedra EVO is de nieuwe table-topmachine lijn van Saeco ideaal voor middelgrote organisaties. De machine heeft één verse bonen reservoir en drie instant modules.

Beschrijving

De Saeco Phedra EVO is de nieuwe table-topmachine lijn van Saeco ideaal voor middelgrote organisaties. De machine heeft één verse bonen reservoir en drie instant modules. De instantmodules zorgen ervoor dat de Phedra EVO een multifunctionele warme dranken automaat wordt. De Saeco Phedra Evo RI heeft een vaste wateraansluiting


Saeco Phedra EVO Espresso

De Saeco Phedra Evo is een compacte automaat maar toch geschikt voor middelgrote organisaties. Door het compacte design plaatst u de machine eenvoudig in een koffiehoek, keuken of een tafel. Ook voor een kleinere organisaties waar goede koffie, koffiespecialiteiten en warme choco gewaardeerd word is de Saeco Phedra EVO een aanrader. De machine wordt geleverd met een vaste wateraansluiting (RI).

Eenvoudig in gebruik

De Saeco Phedra Evo is gemaakt voor iedereen. De machine is eenvoudig te installeren en door de instant modules voor melk en choco eenvoudig te onderhouden. De machine heeft een vers koffiebonen reservoir waar met een professioneel maalwerk de koffie gemalen wordt zodat u altijd een verse en hoog kwalitatieve espresso drinkt.

De grote touch buttons en het 3,5 inch scherm maakt het bedienen makkelijk. Personeel en klanten kunnen zelf de specialiteit kiezen en met één klik op de knop doet de automaat de rest. Voor het optimale cappuccino genot bereidt de Phedra Evo Cappuccino, uw cappuccino met verse melk terwijl de Phedra Espresso voor het onderhoudsgemak dit doet met de instant module.

Hoogwaardige techniek

Voor de meer eisende gebruiker is er bij de Saeco Phedra Evo gelet op details. Zo is de machine uitgerust met led verlichting bij de dispensers en is de wateruitloop verchromend. De koffie afvalbak is eenvoudig te benaderen zonder de deur te openen even als het afvalwater reservoir. De kopjes houder is in twee hoogtes instelbaar zodat u verschillende kopjes kunt gebruiken.

Met de Saeco Phedra Evo heeft u professionele koffievoorziening geschikt voor heel het bedrijf. kwaliteit koffie staat voor op en gebruiksgemak komt op een goede tweede plaats.

Installatie service

Voor meer informatie over onze service kunt u contact opnemen met service@koffiematters.nl of via 058-2896638

 

Specificaties

Gewicht 36.5 kg
Afmetingen 50.8 × 39.3 × 69.5 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal mixers

Aantal molens

Aantal topping reservoirs

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Boiler inhoud

Inhoud bonenreservoir

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , , , , , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, , , , ,

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type verwarming

,

Type gebruik

,