Slayer espresso V3

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  Slayer espresso V3 Deze espressomachine is het paradepaardje van Slayer en de droom van iedere barista. Dit model biedt namelijk als enige de mogelijkheid om de stroomsnelheid van water nauwkeurig en consistent te regelen. Hierdoor kunt u de koffie nog fijner maken en een sensationeel smaakprofiel ontwikkelen.

  Unieke eigenschappen van de Slayer espresso V3

  Deze espresso machine is het ultieme hulpmiddel voor koffieprofessionals. De machine biedt via een gepatenteerde naaldkleptechnologie een debietregeling waardoor de espresso kan extraheren, voor een ongeëvenaard smaak- en mondgevoel. De Slayer espresso V3 is uitgerust met een onafhankelijke brouwketel per groep, voor een onberispelijke temperatuurstabiliteit. Daarbij bevat de machine een speciale, aparte ketel voor een onbeperkte stoomcapaciteit. Dit en meer eigenschappen maakt de V3 van Slayer espresso een ongeëvenaarde machine waar innovatie en mogelijkheden samenkomen. Het is de droommachine van iedere barista.

  Personaliseer uw V3

  De machines van Slayer espresso zijn volledig te personaliseren via de zij- en achter panelen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen van het metaal. Zo kunt u kiezen uit nikkel of chroom, met korrelige of gepolijste afwerking. Kies de details die u mooi vindt, het beste bij uw bedrijf vindt passen en de uitstraling heeft die er Daarbij kunt u kiezen of u dit model met twee of drie groepen wilt bedienen.
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

Deze espressomachine is het paradepaardje van Slayer en de droom van iedere barista. Dit model biedt namelijk als enige de mogelijkheid om de stroomsnelheid van water nauwkeurig en consistent te regelen. Hierdoor kunt u de koffie nog fijner maken en ... Toon meer
Leasen vanaf: €358,86 p/m Liever kopen? Vraag naar een offerte
Offerte aanvragen?
Vanaf 358.86

Prijs op aanvraag

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp