Slayer Espresso

Make coffee better

Slayer espresso biedt de droommachine voor iedere koffieprofessional. Deze prachtige machines zijn uitgerust met unieke en gepatenteerde onderdelen, waardoor Slayer espresso een ongeëvenaarde smaaksensatie en mondgevoel creëert, met het lekkerste kopje koffie als resultaat.

Offerte aanvragen
Slayer slayer single group

Slayer espresso: machines voor professionals

Een Slayer espresso machine is het paradepaardje onder de koffiemachines. Deze machines zijn volledig handmatig te bedienen en in te stellen waardoor barista’s de ultieme smaakbeleving van koffie kunnen opzoeken.

Daarbij kunt u deze handgemaakte espresso machine ontwerpen zoals u dat wilt. Alle zij- en achter panelen zijn te personaliseren in verschillende kleuren en afwerkingen van het metaal.

Door zijn innovatieve kenmerken en revolutionaire werkwijze heeft Slayer de wereldwijde standaard voor goede koffiemachines verhoogd. Met een Slayer espresso machine maakt u de lekkerste koffie zoals u deze nog nooit heeft geproefd.

Offerte aanvragen

Maak betere koffie met Slayer

Om de beste en lekkerste koffie te kunnen maken biedt Slayer verschillende typen machines, elk met zijn unieke aspecten en mogelijkheden voor het zetten van een overheerlijke espresso, cappuccino, latte machiato en iedere koffievariatie waar u van droomt. Deze koffiemachine is handgemaakt én handmatig in te stellen, om creaties te creëren die u nog nooit gezien en geproefd heeft.

Ik wil een Slayer Espresso

Slayer espresso V3

Deze espressomachine is het paradepaardje van Slayer en de droom van iedere barista. Dit model biedt namelijk als enige de mogelijkheid om de stroomsnelheid van water nauwkeurig en consistent te regelen. Hierdoor kunt u de koffie nog fijner maken en een sensationeel smaakprofiel ontwikkelen. 

Offerte aanvragen

Slayer Single Group

Dit pronkstuk staat niet alleen prachtig in een café of restaurant, maar al helemaal in uw eigen keuken. Deze Slayer espresso machine is ongeëvenaard in het prachtige design en de innovatieve technologieën, maar dan in een compacte versie. Het model is een stuk kleiner dan de V3, waardoor deze perfect past op een standaard formaat aanrecht bij u thuis. Zo kunt u ook thuis genieten van deze fenomenale machines.

Offerte aanvragen

Slayer Steam LP

Deze machine maakt het voor barista’s mogelijk om handmatig met ongekende controle en nauwkeurigheid te zoeken naar de juiste instellingen. Als deze zijn gevonden, kunt u de instellingen automatisch vastleggen terwijl u een kopje koffie zet. Hierna kunt u de hele dag door exact dezelfde, geweldige shots maken. Door deze precisie en mogelijkheid tot herhaling is deze machine een droom voor barista’s die de hele dag door het beste uit ieder kopje koffie willen halen.

Offerte aanvragen

Slayer Steam EP

Dit is het werkpaard onder de espressomachines om de meest voortreffelijke koffievariaties mee te zetten. De ongekende functionaliteiten van Slayer komen bij deze variant samen, perfect voor iedere horecagelegenheid. Een enorme lekbak, een lage machine om betrokkenheid van achter de bar te stimuleren en gemakkelijke toegang tot interne onderdelen. Deze machine biedt alles wat door vele uitbaters lange tijd als optioneel werd beschouwd, maar het werk als barista zoveel prettiger maakt.

Offerte aanvragen

Waarom een espresso machine van Slayer?

De machines van Slayer Espresso bieden een aantal essentiële kenmerken, voor de creatie van dat ongeëvenaarde kopje koffie. Zo kunt u met een espressomachine van Slayer rekenen op:

  • Feilloze temperatuurstabiliteit door het unieke verwarmingssysteem
  • Gepatenteerde naaldklep voor een ongeëvenaard smaakprofiel
  • Ontworpen met ergonomische functies en knoppen voor een fijn gebruik
  • Mogelijkheid tot een volledig gepersonaliseerde koffiemachine
  • Uitbreidingsmogelijkheden met veelzijdige accessoires

Daarnaast is de machine uitgerust met een onafhankelijke brouwketel per groep, voor een feilloze temperatuurstabiliteit. Tevens is er een speciale ketel met onbeperkte stoomcapaciteit zodat u altijd kunt rekenen op het perfecte kopje koffie.

Ervaar het zelf
slayer single group

Slayer espresso bij KoffieMatters

Heeft u een oogje op een van de machines van Slayer espresso? Bij KoffieMatters helpen wij u graag verder met het uitzoeken van een passend exemplaar, om het zetten van uw koffie naar een hoger niveau te tillen. Neem vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag met het realiseren van uw droom voor een Slayer espresso machine

Offerte aanvragen?
biepi espresso logo
Hulp