Slayer Single Group

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  Slayer Single Group Dit pronkstuk staat niet alleen prachtig in een café of restaurant, maar al helemaal in uw eigen keuken. Deze Slayer espresso machine is ongeëvenaard in het prachtige design en de innovatieve technologieën, maar dan in een compacte versie. Ook past dit kleine model perfect op een standaard formaat aanrecht bij u thuis. Zo kunt u ook thuis genieten van deze fenomenale machine.

  Slayer Single group: de droommachine

  De Slayer Espresso Single Group is een ongeëvenaarde machine in design en innovatieve technologieën. De machine is uitgerust met een gepatenteerde naaldkleptechnologie voor ultieme regeling van het debiet, bevat een onafhankelijke brouwketel voor een onberispelijke temperatuurstabiliteit en de individuele ketel zorgt voor een onbeperkte stoomcapaciteit. Kortom, de Slayer Single Group stopt pas als u dat ook doet. Gelijktijdig en continue stomen, shotjes espresso trekken zonder druk- of temperatuurverlies. Alles kan met deze droommachine. Met de Single Group van Slayer espresso heeft u alle benodigde tools om keer op keer de beste smaken uit elke koffie te halen.

  Stel zelf uw Single group samen

  Uit deze compacte versie is net genoeg uitgehaald om de machine op een standaard aanrecht in huis te laten passen en op 230 V te laten werken. De machine is volledig te personaliseren door de keuze uit talloze kleuren voor de zij- en achterpanelen. Ook kunt u kiezen voor verschillende afwerkingen van het metaal. Chroom, nikkel, zwart, gepolijst of gekorreld. Alles is mogelijk om de machine van uw dromen te creëren.
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

Dit pronkstuk staat niet alleen prachtig in een café of restaurant, maar al helemaal in uw eigen keuken. Deze Slayer espresso machine is ongeëvenaard in het prachtige design en de innovatieve technologieën, maar dan in een compacte versie. Ook pas... Toon meer
Leasen vanaf: €165,97 p/m Liever kopen? Vraag naar een offerte
Offerte aanvragen?
Vanaf 165.97

Prijs op aanvraag

Anderen zetten ook koffie met deze koffiemachines

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp