Slayer Steam EP

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  Slayer Steam EP Dit is het werkpaard onder de espressomachines om de meest voortreffelijke koffievariaties mee te zetten. De ongekende functionaliteiten van Slayer komen bij deze variant samen, perfect voor iedere horecagelegenheid. Een enorme lekbak, een lage machine om betrokkenheid van achter de bar te stimuleren en gemakkelijke toegang tot interne onderdelen. Deze machine biedt alles wat door vele uitbaters lange tijd als optioneel werd beschouwd, maar het werk als barista zoveel prettiger maakt.

  Slayer Steam EP: het ultieme werkpaard

  De Slayer Steam EP geeft alles wat koffiespecialiteiten verdienen. De individuele groepsketels biedt een goede temperatuurstabiliteit, u heeft snelle en makkelijke toegang tot volumetrische dosering en onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor heeft u na verloop van tijd minder onderhoud aan deze machine. Doordat de makers van Slayer zelf ook achter de bar hebben gewerkt, weten zij als geen ander welke functies onmisbaar zijn. Een enorme lekbak, een lage toonbankhoogte en een programmeerbare pre-wat-fase. De Steam EP van Slayer espresso is ontworpen met de behoeften van de moderne koffiespecialiteiten in gedachten. Gemaakt voor koffiemensen, door koffiemensen.

  De machine voor speciale koffie

  Deze espressomachine heeft een zeer hoge functiespecificatie voor zijn klasse. Het model bevat individuele brouwketels, geen herbouw van stoomkleppen en eenvoudig te programmeren volumetrische output. Hiermee is de Slayer Steam EP de maatstaf voor espressomachines, ontwikkeld voor de speciale koffie. De machines van Slayer espresso zijn volledig te personaliseren via de zij- en achter panelen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen van het metaal. Zo kunt u kiezen uit nikkel of chroom, met korrelige of gepolijste afwerking.  
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

Dit is het werkpaard onder de espressomachines om de meest voortreffelijke koffievariaties mee te zetten. De ongekende functionaliteiten van Slayer komen bij deze variant samen, perfect voor iedere horecagelegenheid. Een enorme lekbak, een lage machi... Toon meer
Leasen vanaf: €269,17 p/m Liever kopen? Vraag naar een offerte
Offerte aanvragen?
Vanaf 269.17

Prijs op aanvraag

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp