Slayer Steam LP

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  Slayer Steam LP De Slayer Steam LP maakt het voor barista’s mogelijk om handmatig met ongekende controle en nauwkeurigheid te zoeken naar de juiste instellingen. Als deze zijn gevonden, kunt u de instellingen automatisch vastleggen terwijl u een kopje koffie zet. Hierna kunt u de hele dag door exact dezelfde, geweldige shots maken. Door deze precisie en mogelijkheid tot herhaling is deze machine een droom voor barista’s die de hele dag door het beste uit ieder kopje koffie willen halen.

  Slayer Steam LP biedt controle en nauwkeurigheid

  De Slayer Steam LP is een droommachine die ongelooflijke controle en nauwkeurigheid biedt. Zo zijn allerlei functies zoals drukprofilering en herhaalbaarheidsfuncties handmatig in te stellen. Hierdoor extraheert u eenvoudig, keer op keer, een heerlijke espresso met programmeerbare instellingen voor o.a. pre-infusion, post-infusion en volumetrische output. Met deze espresso machine ervaart u het beste van twee werelden doordat u zowel handmatig als in volumetrische modus te werk kunt gaan.

  Keer op keer de beste koffie

  Deze intuïtieve machine van Slayer kan automatisch uw instellingen vastleggen terwijl u een kopje koffie zet. Hierdoor wordt het gemakkelijk om de hele dag door hetzelfde geweldige espresso shot te maken, voor keer op keer de beste koffie. Dit is de perfecte tool om uw koffie-ervaring op elk niveau te maximaliseren. Ook kunt u met de handmatige drukprofilering zelf de uitstekende espresso-extractie creëren. De geavanceerde brouwtechnieken en gemakkelijke herhaalbaarheid maakt deze machine de droom van barista's. Naast de handmatige functies kunt u deze handgemaakte machine ook zelf samenstellen qua uiterlijk. Zo is er keuze uit talloze kleuren voor de zij- en achterpanelen. Ook kunt u kiezen voor verschillende afwerkingen van het metaal. Chroom, nikkel, zwart, gepolijst of gekorreld. Creëer de machine van uw dromen met de Slayer Steam LP.  
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

De Slayer Steam LP maakt het voor barista’s mogelijk om handmatig met ongekende controle en nauwkeurigheid te zoeken naar de juiste instellingen. Als deze zijn gevonden, kunt u de instellingen automatisch vastleggen terwijl u een kopje koffie zet. ... Toon meer
Leasen vanaf: €307,83 p/m Liever kopen? Vraag naar een offerte
Offerte aanvragen?
Vanaf 307.83

Prijs op aanvraag

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp