Visacrem Vetro 2 groep

4.064,95 Incl btw

De Vetro 2 groep van Visacrem is een espressomachine welke gebruikt kan worden voor uw horeca of zakelijk bedrijf.

Beschrijving

De Vetro 2 groep espressomachine van Visacrem is een moderne espressomachine voorzien van capacitieve drukknoppen. De Visacrem Vetro espressomachine is geschikt voor uw Horeca bedrijf en barista’s.

Visacrem Vetro 2 groep

Deze halfautomatische machine heeft een uniek bedieningspaneel met aanraak toetsen van gehard glas. Daarnaast is de koperen ketel ingelegd met thermosifon warmtewisselaars voor 3 groepen. Dit zorgt voor een consistente doorstroom van warmte naar uw pistons wat invloed heeft op de kwaliteit van uw koffie, espresso of latte macchiato. Naast de touchknoppen heeft de Visacrem Vetro twee stoompijpen en een heet waterkraan. Dit om u te voorzien van een heerlijke kop thee, cappuccino of latte macchiatto. De stoompijpen staan op volle kracht door slechts een kwartslag te draaien aan de stoomknoppen. Dit verhoogd het gebruikers gemak en productiviteit   De Vetro is makkelijk in onderhoud en heeft een automatisch reinigingsprogramma.

Gecontroleerd waterpeil

Het waterniveau wordt elektronische gecontroleerd zodat het waterpeil nooit onder het minimum zakt. De verlichte werkruimte zorgt ervoor dat u ook in de donkere ruimtes uw werk goed kunt uitvoeren. De lekbak en het rooster zijn makkelijk te reinigen en de

Verlicht werkoppervlak

Met haar 45 kilogram is deze espressomachine vrij licht in vergelijking met andere merken. Het verlichte werkoppervlak zorgt ervoor dat u ook in een donkere ruimte kunt werken met de Visacrem Vetro 2 groep. Dit model is voorzien van een modern design wat het zeer aantrekkelijk maakt voor het publiek.

2- of 3 groeps leverbaar

Tevens is de zwarte variant ook leverbaar in een 2- groeps koffiemachine. Hierbij heeft u de keuze uit wit of zwart. Daarnaast heeft de Vetro een rvs achterpaneel en koppenwarmerrek. Deze koffiemachine is eenvoudig te reinigen m.b.t de lekblad en het rooster.

Trotse importeur

KoffieMatters is trotse importeur en distributeur van Visacrem. Wilt u meer informatie over onze dealerschapen? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specificaties

Gewicht 45 kg
Afmetingen 53 × 73 × 47 cm
Vermogen (Watt)

Boiler inhoud

AC input (Voltage)

Kleur van het product

Aantal kopjes tegelijk zetten

Koffiespecialiteiten

, , , , , , , ,

Andere suggesties…