Als u onderstaande velden invult, nemen we z.s.m. (geheel vrijblijvend) contact met u op

Houdt u van verse koffie? Met één van onze volautomaat koffiemachines staat een kop koffie van echte versgemalen bonen zo bij u op thuis tafel! Maar ook wanneer u een eigen bedrijf heeft is het natuurlijk van groot belang om uw klanten en personeel te kunnen voorzien van verse koffie.

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Daarnaast bieden wij ook volautomatische koffiemachines voor de horeca aan. In Nederland is niets zo belangrijk als de eerste kop koffie in de vroege ochtend. Niet alleen de juiste koffiebonen zorgen voor een goed kopje koffie, maar ook de automaat speelt hier een belangrijke rol. U heeft bij ons de keuze uit verschillende merken van hoge kwaliteit. Kwaliteit staat bij KoffieMatters hoog in het vaandel. Hierom kiezen wij er bewust voor om enkel A-merken aan te bieden. U vindt bij ons onder andere: Jura, Saeco, Melitta en Nivona. Nieuwsgierig naar de beste volautomaat koffiemachines? Bekijk ons aanbod!

Kenmerken van de volautomaat koffiemachine

Wat toch wel zeer kenmerkend is het: gebruiksgemak en de eenvoud. Met een volautomatische koffiemachine is er niet meer nodig dan één druk op de knop. Professionele koffie is zo gezet, zoals: espresso, cappuccino en zelfs heet water. Met de volautomaat koffiemachine kunt u vele koffiesoorten zetten.

Het apparaat weet precies hoeveel water en bonen er nodig zijn voor de perfecte koffie. Sommige varianten zijn zelfs in staat om klein onderhoud, zoals doorspoelen zelf uit te voeren. Als u houdt van vers en snel dan voldoet deze machine gegarandeerd aan al uw wensen!

Geniet van heerlijke cappuccino met een volautomatische koffiemachine

Drinkt u regelmatig cappuccino of een latte macchiato? Dan biedt de volautomaat koffiemachine met automatische melkopschuim methode of one touch functie de juiste uitkomst. Met de ‘one touch’ functie zet u met één druk op de knop een heerlijke cappuccino. Dit is tevens gemakkelijk van de machine af te halen, waardoor het reinigen ook snel gepiept is.

Volautomaat koffiemachines: de voor- en nadelen voor u op een rijtje!

Versere koffie dan de volautomaat koffie bestaat niet. Koffie uit de volautomaat is altijd vers omdat de bonen ter plekke in het apparaat vermalen worden. Drinkt u regelmatig koffie? De aanschaf is misschien wat prijziger dan een normale machine, maar op de lange termijn is het zeker goedkoper! Wij hebben de voor- en nadelen van de volautomaat koffiemachine voor u op een rijtje gezet:

Voordelen Nadelen
Zeer eenvoudig in gebruik ✘ Vergt onderhoud
Verse koffie ✘ Neemt vaak meer ruimte in beslag
Vers gemalen bonen
Ruime keuze in bonen
Volledig naar wens in de stellen
Onkalk- en reiningsysteem

Als we de voor- en nadelen op een rijtje zetten komen wij zeker tot de conclusie dat de nadelen niet opwegen tegen de vele voordelen van een koffiezetapparaat die volautomaat is.

Als u een volautomaat koffiemachine aanschaft beleeft u hier gegarandeerd jaren plezier van!

Volautomatische koffiemachines kopen bij KoffieMatters

Wanneer u kiest voor een volautomaat koffiemachine dan is KoffieMatters de juiste plek om dit aan te schaffen. Een hoge service staat bij ons zeker op nummer één. Wanneer u een koffiezetapparaat die volautomaat is aanschaft, dan kunt u kiezen uit twee verschillende verzendmethodes. Ook wel de: installatieservice en de verzekerde verzending genoemd. Wanneer u kiest voor installatie service wordt het apparaat volledig naar wens afgesteld en geïnstalleerd.

Kijk ook eens naar onze espresso machines. Met deze machine zet u binnen de kortste keren de lekkerste espresso’s, één druk op de knop is vaak al genoeg! Ook wanneer u op zoek bent naar een koffiezetapparaat bonen bent u bij ons aan het juiste adres. Haal de krachtige bonensmaak in huis!

Daarnaast is dit natuurlijk het ideale moment om mogelijke vragen te stellen. Daarbij bieden wij ook altijd aan om koffiesoorten te proeven die speciaal door ons zijn geselecteerd. U kunt ook kiezen voor de verzekerde verzending. Hierbij ontvangt u geen monteur of proeverij, maar is uw bestelling wel altijd verzekerd. Dit is tevens geheel kosteloos. Wanneer u enkel koffiebonen of andere producten besteld in onze shop dan profiteert u niet van gratis verzending. Hiervoor zijn de verzendtarieven terug te vinden op de achterliggende pagina.

KoffieMatters: Ruim assortiment in volautomaat koffiemachines!