Als u onderstaande velden invult, nemen we z.s.m. (geheel vrijblijvend) contact met u op

Volautomatische koffiemachines voor in de horeca zijn eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop zet u de lekkerste koffie. Efficiëntie is belangrijk in de horeca, aangezien er vaak weinig tijd is om uitgebreid een cappuccino op te schuimen of koffie te zetten.

Toont alle 10 resultaten

Een volautomaat koffiemachine bespaart u in de horeca een hoop tijd! De koffiemachines worden elk gevuld met verse bonen. Vervolgens kunt u de lekkerste cappuccino’s, latte macchiato’s of americano’s zetten. Dankzij het grote waterreservoir van de horecamachine kunt u eenvoudig meerdere kopjes achter elkaar zetten.

Onze machines zijn van het merk Saeco. Het merk staat al jaren bekend om zijn kwaliteit. Dankzij moderne technologieën zijn deze volautomatische koffiemachines perfect in een horeca omgeving.

Belangrijkste aspecten bij de aanschaf van een volautomaat koffiemachine

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe volautomaat koffiemachine voor in uw onderneming is het belangrijk om met een aantal aspecten rekening te houden:

  • Het aantal koppen koffie dat de koffiemachine per dag kan zetten;
  • De mogelijkheid om uw eigen koffievoorkeuren in te stellen op de machine;
  • De mogelijkheid om cappuccino’s te maken via een stoompijp of via een automatisch melkopschuimsysteem.

Onze volautomaat koffiemachines zijn voorzien van een kleurendisplay, een afzonderlijke warmwaterpijp voor warm water of thee, een koppenverwarmer en een in de hoogte verstelbare uitloop.

Een volautomatische koffiemachine voor in de horeca kopen bij KoffieMatters

Wij van KoffieMatters zijn uw koffie expert. U kunt de koffiemachine eenvoudig online bestellen. Wilt u de machine niet kopen, maar liever huren? Dat kan. Bij KoffieMatters krijgt u tevens de mogelijkheid om over te gaan tot een horeca koffiemachine leasen. Wilt u ook eenvoudig de beste espresso’s zetten? Met een espressomachine voor in de horeca van het merk Gaggia zet u uw klanten de beste espresso ervaring voor.

U kunt uw volautomaat koffiemachine gratis verzekerd laten verzenden. U kunt er ook voor kiezen om te kiezen voor onze installatieservice. In het geval van onze installatieservice zullen wij u voorzien van een persoonlijk adviseur, levering op afspraak in heel Nederland en worden er geen derde partijen betrokken bij de levering.

Deze volautomatische koffiemachines mogen in geen enkele horecaonderneming ontbreken!