Volautomatische koffiemachines horeca

Volautomatische koffiemachines voor in de horeca zijn eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop zet u de lekkerste koffie. Efficiëntie van een koffiemachine is belangrijk in de horeca, aangezien er vaak weinig tijd is om uitgebreid een cappuccino op te schuimen of koffie te zetten. Met een volautomatische koffiemachine horeca zet u in no-time de lekkerste koffievariaties. Bekijk hier ons assortiment en vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Toont alle 9 resultaten

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp

Bespaar tijd met een volautomatische koffiemachine horeca

Een volautomatische koffiemachine in horeca bespaart u een hoop tijd! Dit koffieautomaat wordt gevuld met verse bonen en kunt u met een snelle druk op de knop bedienen. Dankzij het grote waterreservoir van een horeca koffiezetapparaat kunt u eenvoudig meerdere kopjes achter elkaar zetten. 

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u met een volautomaat niet alleen de lekkerste kopjes koffie zetten, maar ook cappuccino’s, latte macchiato’s of americano’s. Deze uitgebreide koffievariaties worden door professionele, volautomatische koffiemachines in no-time gezet. 

In ons assortiment hebben wij diverse machines van het merk Saeco. Dit merk staat al jaren bekend om zijn kwaliteit. Dankzij moderne technologieën zijn deze volautomatische koffiemachines perfect in een horeca omgeving.

Zo kiest u een volautomaat koffiemachine

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe volautomaat koffiemachine voor in uw onderneming is het belangrijk om met een aantal aspecten rekening te houden:

Onze volautomatische koffiemachines voor horeca zijn voorzien van een kleurendisplay, een afzonderlijke warm waterpijp voor heet water of thee, een koppenverwarmer en een in de hoogte verstelbare uitloop. Wilt u ook eenvoudig de beste espresso’s zetten? Met een espressomachine voor in de horeca van het merk Gaggia zet u uw klanten de beste espresso ervaring voor.

Afhankelijk van de grootte van uw café, koffietentje of restaurant zijn er verschillende apparaten geschikt. Vul online onze keuzehulp voor de horeca in en ervaar zelf welk type volautomaat voor de horeca het beste bij uw bedrijf past. 

Een volautomatische koffiemachine voor in de horeca kopen bij KoffieMatters

Wij van KoffieMatters zijn uw koffie expert, niet alleen voor de horeca, maar voor alle zakelijke koffiemachines. U kunt de koffiemachine eenvoudig online bestellen. Wilt u de machine niet kopen, maar liever huren? Dat kan. Bij KoffieMatters krijgt u tevens de mogelijkheid om over te gaan tot een horeca koffiemachine leasen. 

U kunt uw apparaat gratis verzekerd laten verzenden, zelfs inclusief installatieservice. In het geval van onze installatieservice zullen wij u voorzien van een persoonlijk adviseur, levering op afspraak in heel Nederland. Hierbij worden er geen derde partijen betrokken bij de levering. Vraag online uw offerte aan of neem contact op met een van onze specialisten voor het uitzoeken van uw nieuwe volautomatische koffiemachine horeca.

biepi espresso logo
Hulp