XLVI Electronic Steamhammer 3 groep

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  XLVI Electronic Steamhammer 3 groep

  De XLVI Electronic Steamhammer 3 groep is een espressomachine voor horeca en restaurants. Deze halfautomatische machine is erg gebruiksvriendelijk en energiebesparend.

  XLVI Electronic Steamhammer 3 groep

  De XLVI Electronic Steamhammer 3 groep is ontworpen voor diegenen die met grotere volumes werken. Nauwkeurig, gemakkelijk te hanteren, intuïtief in gebruik en altijd betrouwbaar, zelfs bij intensief gebruik. Deze halfautomatische koffiemachine over vooraf ingestelde functies die de hoeveelheid water reguleren voor het perfecte kopje koffie. Tevens is de XLVI Steamhammer beschikbaar in 1-, 2- en 3-groeps uitvoering. Om u een ruime keuze te bieden is deze espressomachine verkrijgbaar in verschillende kleuren. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

  Eenvoudige toets display

  Met deze koffiemachine kunt u de hoeveelheid water voor de koffie-extractie instellen. Aanbevolen voor intensief gebruik, maar ook zeker een aanwinst voor uw horecabedrijf. Deze espressomachine zorgt voor betrouwbaarheid en zet keer-op-keer uw perfecte koffie of espresso. De XLVI Electronic Steamhammer is verkrijgbaar met één, twee of drie koffie-extractiegroepen. Verder beschikt deze koffiemachine over een proportioneel-integraal-afgeleid verwarmingssysteem. Hiermee zorgt u er onder andere voor een perfecte koffie-extractie. Daarnaast kunt u gebruik maken van een favoriete toets met 4 of 6 knoppen.

  Om de espressomachine zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken beschikt deze over een automatische uitschakeling. Hierdoor voorkomt u onnodig stroomverbruik in uw huishouden en dus energie bespaard. Tevens waarschuwt de koffiemachine u wanneer zij onderhoud nodig heeft, zodat u continu kunt genieten van heerlijke koffie. Doormiddel van de soepele doorstroming is de afgifte zoet en stabiel voor een gemaakt espresso met fluweelzachte crema laag.

  De XLVI Steamhammer beschikt over een stoombox waarmee u de druk en stoomstroom kunt personaliseren. Hierdoor zorgt u ervoor dat u altijd over een compacte en gehydrateerd creme beschikt. Wij begrijpen als geen ander dat u elke keer wilt genieten van uw kopje koffie. Daarom heeft deze koffiemachine een vingerbord dat gemakkelijk te gebruiken is. Het is op een zeer intuïtieve manier ontworpen en voelt comfortabel aan voor uw vingers. Mocht u ervoor kiezen om grote of kleine kopjes te gebruiken is dat geen enkel probleem doormiddel van een omkeerbaar rooster.

  KoffieMatters is een officiële partner van XLVI

Meer laden
 • Vermogen watt: 4500W 5000 W
 • Ac input voltage: 220-240V
 • Kleur van het product: Wit
 • Aantal kopjes tegelijk: 6
 • Boiler inhoud: 21
Meer laden

Over de machine

De XLVI Electronic Steamhammer 3 groep is een espressomachine voor horeca en restaurants. Deze halfautomatische machine is erg gebruiksvriendelijk en energiebesparend. XLVI Electronic Steamhammer 3 groep De XLVI Electronic Steamhammer 3 g... Toon meer
Offerte aanvragen?
Prijs op aanvraag

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp