Dealerinformatie

Dealer worden?

Heeft u een koffiebranderij, een private bonenlabel, of bent u op zoek naar een onafhankelijke serviceorganisatie? Dan staat KoffieMatters voor u klaar! Wij gaan graag een samenwerking aan met transparante communicatie en bieden u een gehele ontzorging. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Contact opnemen
Eureka Mignon Specialita 16CR zwart dosering detail

Dealers van KoffieMatters

KoffieMatters biedt een uitgebreid assortiment van moderne koffiemachines en bijbehorende koffie accessoires tegen gunstige condities. Voor iedere doelgroep bieden wij diverse machines, onder andere zakelijke koffiemachines, koffiemachines klein zakelijk, kantoor koffiemachines en horeca koffiemachines.

Niet alleen zijn wij leverancier van de apparatuur, ook staan wij klaar voor advies en verkoopgesprekken. Weet u niet precies welke machines het beste bij uw doelgroep passen? Dat is geen probleem. Wij helpen u graag!

Daarbij bieden wij u volledig technische ontzorging door zowel de installatie, als het onderhoud en reparaties, uit te voeren. Uiteraard wanneer u dat wenst! Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Informatie aanvragen

Uw onafhankelijke, technische koffiepartner

KoffieMatters fungeert graag als technische ondersteuning. Wanneer koffiemachines toe zijn aan een onderhoudsbeurt, of reparatie nodig hebben, kunt u bij ons terecht! Dit kunt u eenvoudig inplannen via het online ticketsysteem. Wij houden van transparantie, daarom kunt u al uw aanvragen en opdrachten hier terugvinden.

Wij houden van duidelijke communicatie, dus werken wij alleen met transparante overeenkomsten. Zo kunt u bijvoorbeeld het onderhoudsplan van uw machinepark door ons laten regelen. Hiermee ontnemen we u de administratieve last én ontzorgen wij uw klanten.

Ontdek het zelf

Voor al uw koffie projecten

Zelfs wanneer u of uw klant speciale wensen heeft, staan wij graag voor u klaar. Bent u op zoek naar een uniek type koffiemachine, of zoekt u een grote opdrachtgever met een brede range machines? Ons gigantische netwerk kan u daarbij helpen.

Wij gaan graag met u in gesprek en bespreken de mogelijkheden. Heeft u een andere specifieke wens? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Grote kans dat wij iets voor u kunnen betekenen. Aarzel niet en bel of mail ons vandaag nog!

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Bij KoffieMatters kunt u terecht voor een onafhankelijke koffiemachineleverancier, een service organisatie en/of een technisch partner voor al uw machines. Wat uw wens ook is, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Na het in kaart brengen van uw wensen weet u bij ons precies waar u aan toe bent. Wij werken namelijk altijd met transparante afspraken. Daarbij hanteren wij ons ‘niets moet, alles mag’ principe. Hierdoor zit u nooit aan vaste contracten vast en bent u flexibel in de keuze van een losse partner voor levering van koffiemachines, koffiebonen en/of onderhoud.

Contact
biepi espresso logo
Hulp