Biepi

100% Italiaanse espressomachines

Biepie produceert professionele en traditionele espressomachines. Hierbij heeft het merk oog voor design, smaakbeleving van de lekkerste koffie en een prachtig design. Met Biepi kiest u voor een echte Italiaanse espressomachine in een modern en hip design. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Offerte aanvragen
Biepi espressomachine Biepi koffie Biepi espresso

Biepi: traditionele espressomachines

Bij de productie van espressomachines heeft Biepi al 20 jaar slechts één doel: het zetten van de perfecte espresso. Zo heeft het merk verschillende patenten vastgelegd om met innovatieve systemen het verschil te maken in functionaliteit van hun espressomachines. Bipie ontwerpt en ontwikkelt alles in-house met lokale onderdelen. Het resultaat: een 100% Italiaanse espressomachine.

Biepi produceert machines in verschillende maten en opties, waardoor er hele betaalbare opties bij zitten. Bent u zoekende naar een traditionele espressomachine in een nieuw jasje? Neem gerust contact op met onze specialisten voor meer informatie over de prachtige espressomachines van Biepi.

Offerte aanvragen

Onze favorieten

Biepi SARA Solid

De Biepi Solid levert de intense emotie die alleen de allerbeste espresso kan bieden. Een eigentijdse machine, geschikt voor de modernste trends en behoeften van de koffiewereld. Biepi Solid inclusief draaiknoppen Gedreven door onze passie voor de wereld van koffie en warme dranken ontwikkelt Biepi voortdurend niet producten, allemaal volledig handgemaakt op het hoofdkantoor in […]

Biepi MC-1 Barista PRO

De Biepi MC-1 Barista PRO is doordrenkt met geavanceerde technologie die het koffiezetproces naar een hoger niveau tilt. Met nauwkeurige temperatuurregeling, drukprofielen en doseerinstellingen, stelt deze machine barista’s in staat om elk aspect van het extractieproces te beheersen en af te stemmen. Dit resulteert in een uitmuntende kop koffie met een consistent smaakprofiel.

Biepi MC-E Total Black

De Biepi MC-E is uitgerust met geavanceerde technologie die garant staat voor een ongeëvenaarde smaakbeleving. Met precisie-temperatuurregeling, aanpasbare drukprofielen en intuïtieve bedieningselementen levert deze machine consistente resultaten van hoge kwaliteit. Elke kop koffie wordt een meesterwerk van smaak en aroma.

Waarom een machine van Biepi?

Biepi ontwikkelt de beste espressomachines voor zakelijk gebruik. Daar waar de grotere apparaten eenvoudig honderden kopjes koffie kunnen zetten, is het kleinere Biepi Sara model ook een enorm geschikt klein zakelijke koffiemachine voor kleinere bedrijven. Maar ook voor de thuisbarista is deze versie geschikt!

Met een professionele Biepi kunt u rekenen op:

  • 100% Italiaans design
  • Betrouwbare apparatuur
  • Innovatieve systemen
  • Stijlvolle RVS uitvoering met houten details
Ervaar het zelf
Espressomachine van Biepi

Betere koffie met goed onderhoud

Voor de lekkerste koffie en een langere levensduur van uw apparaat is het aan te raden regelmatig onderhoud te plegen. Ook voor Biepi machines kunnen wij u daarbij helpen.

Onze technische dienst heeft jarenlange ervaring met het ontkalken en onderhouden van deze apparaten, zodat u altijd profiteert van de beste kwaliteit koffie. Hierbij kunt u zelf kiezen voor een onderhoudscontract of betaal per losse onderhoudsbeurt. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op of lees meer over koffiemachine onderhoud op onze website

Contact opnemen

Koop uw Biepi espressomachine bij KoffieMatters

Bent u overtuigd van de kracht en voordelen van deze Italiaanse espressomachines? Vraag direct een offerte aan of neem contact op met een van onze specialisten voor meer informatie. We vertellen u graag meer over de verschillende modellen, afgestemd op uw wensen en behoeften. Eén ding is zeker; in de zoektocht naar een betrouwbare én stijlvolle Italiaanse espressomachine, maakt u een goede keuze voor Biepi!

Offerte aanvragen?
biepi espresso logo
Hulp