Biepi MC-E Total Black

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  Biepi MC-E Total Black De Biepi MC-E is uitgerust met geavanceerde technologie die garant staat voor een ongeëvenaarde smaakbeleving. Met precisie-temperatuurregeling en intuïtieve bedieningselementen levert deze machine consistente resultaten van hoge kwaliteit. Elke kop koffie wordt een meesterwerk van smaak en aroma.

  Eenvoudige Bediening voor Iedereen

  De MC-E is ontworpen met gebruikersgemak in gedachten. Zelfs als beginnende barista kun je moeiteloos professionele resultaten bereiken. De intuïtieve bedieningselementen maken het instellen van extractieparameters een fluitje van een cent, terwijl de machine zorgt voor een perfecte kop koffie elke keer weer.

  Aanpasbaarheid en Flexibiliteit

  Of je nu van een sterke espresso houdt of juist een romige cappuccino verkiest, de Biepi MC-E is uitgerust met krachtige stoompijpen. Met aanpasbare instellingen kun je de machine afstemmen op verschillende kop groten en het touchscreen maakt de regeling van temperatuur mogelijk.

  Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

  Biepi staat bekend om duurzaamheid en betrouwbaarheid, en de MC-E is daar geen uitzondering op. Met hoogwaardige materialen en een solide constructie is deze machine ontworpen om jarenlang mee te gaan en te presteren, zelfs in een drukke koffiezaak.

  Stijlvol en Eigentijds Ontwerp

  Naast indrukwekkende prestaties heeft de Biepi MC-E een eigentijds ontwerp dat in elke omgeving opvalt. Het strakke en stijlvolle uiterlijk past naadloos in moderne koffiezaken en keukens, en voegt een vleugje verfijning toe aan jouw koffie-ervaring.    
  GROEPEN 1 GROEP 2 GROEP
  AFMETINGEN 51 x 55 x 46 cm 71 x 55 x 46 cm
  GEWICHT 33 Kg 58 Kg
  VOLTAGE 220/240 V - 380/415 V 3N - 50/60Hz 380÷415V 3N 50/60Hz
  POWER 1920 W 3365 W
  BOILER CAPACITEIT 5 L 12 L
   
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

De Biepi MC-E is uitgerust met geavanceerde technologie die garant staat voor een ongeëvenaarde smaakbeleving. Met precisie-temperatuurregeling en intuïtieve bedieningselementen levert deze machine consistente resultaten van hoge kwaliteit. Elke ko... Toon meer
Leasen vanaf: €54,46 p/m Liever kopen? Vraag naar een offerte
Offerte aanvragen?
Vanaf 54.46

Prijs op aanvraag

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp