La Marzocco

Al 90 jaar vakmanschap

La Marzocco staat bekend om de prachtige, hoogwaardige kwaliteit espressomachines met unieke designs. Al in 1939 ontwikkelde La Marzocco de eerste gepatenteerde koffiemachine met horizontale ketel, wat nu een standaard in de industrie is geworden. Ook op zoek naar een professionele machine, gericht op smaak en stijl? Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Offerte aanvragen
La Marzocco Espressomachines La Marzocco Koffie La Marzocco handgemaakte espressomachines


La Marzocco: handgemaakte espressomachines

La Marzocco espressomachines worden handgemaakt in Florence, waarbij gespecialiseerd personeel toeziet op elke fase in het productieproces voor elke machine. Kwaliteit, traditie, innovatie en betrouwbaarheid zijn dan ook factoren die het merk onderscheiden.

Al vanaf de start van het merk in 1927 specialiseerden oprichters Giuseppe en Bruno Bambi zich in het ontwikkelen van high-end professionele espressomachines, gericht op smaak en stijl. De naam van het merk, vernoemd naar het Leeuwen symbool van Florence, is te vinden op iedere machine.

Waar La Marzocco zich eerder volledig op de productie van zakelijke koffiemachines richtte, introduceerde het bedrijf in 2015 het eerste model dat zich richt op thuisgebruik: de La Marzocco Linea Mini. Inmiddels levert het merk al meer dan 90 jaar espressomachines van de hoogste kwaliteit voor professioneel en thuisgebruik.

Offerte aanvragen

Onze favorieten

La Marzocco Linea classic

Welkom in de wereld van toonaangevende koffiebereiding met de La Marzocco Linea Classic S. Als je een koffiebar, restaurant of andere horecagelegenheid runt en op zoek bent naar een espressomachine van topklasse, dan is de Linea Classic S de ultieme keuze.

La Marzocco Linea PB

Welkom in de wereld van grenzeloze koffie-excellentie met de La Marzocco Linea PB. Als je ernaar streeft om de allerbeste espresso-ervaring te bieden in je koffiebar, restaurant of horecaonderneming, dan is de Linea PB de ultieme espressomachine die je kan helpen je ambities te verwezenlijken.

La Marzocco KB90

De La Marzocco KB90 introduceert een baanbrekende functie: de Straight-In Portafilter technologie. Deze innovatie maakt het inbrengen en vergrendelen van de portafilter zo eenvoudig als een enkele beweging, waardoor kostbare seconden worden bespaard tijdens het drukke koffiezetten.

De voordelen van La Marzocco machines

La Marzocco machines zijn bewezen werkpaarden voor op de werkvloer, met name in de horeca. Niet voor niets is dit merk legendarisch onder vele barista’s. Met deze machine staat niets tussen jou en de perfecte kop koffie in! Deze betrouwbare apparaten kunnen zonder moeite grote hoeveelheden koffie verwerken en blijven presteren op het hoogste niveau.

Met machines van La Marzocco kunt u rekenen op:

  • Handgemaakt Italiaans design
  • De perfecte temperatuurstabiliteit
  • Dual boiler-systeem om de romigste melk te creëren
  • Keuze uit twee- of driegroeps espressomachines
  • Saturated groepen voor een directe verbinding tussen boiler en groep
Ervaar het zelf
lamarzocco

La Marzocco prijzen op maat bij KoffieMatters

Droomt u van een La Marzocco machine bij u op de zaak? De prijs bij KoffieMatters op de website is vaak een leaseprijs per maand, maar daarnaast heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om het apparaat direct te kopen of te gaan huren. We helpen u graag met het vinden van een passende financiële oplossing, om de prijs zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om een offerte op maat te realiseren voor uw eigen La Marzocco.

Offerte aanvragen?
biepi espresso logo
Hulp