La Marzocco Linea PB

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  La Marzocco Linea PB Welkom in de wereld van grenzeloze koffie-excellentie met de La Marzocco Linea PB. Als je ernaar streeft om de allerbeste espresso-ervaring te bieden in je koffiebar, restaurant of horecaonderneming, dan is de Linea PB de ultieme espressomachine die je kan helpen je ambities te verwezenlijken.

  Een Legendarische Prestatie

  De Linea PB is een afstammeling van de befaamde Linea Classic-serie, die al sinds 1988 een icoon is in de koffie-industrie. Deze espressomachine bouwt voort op het erfgoed van La Marzocco's ongeëvenaarde vakmanschap en innovatie, en zet een nieuwe standaard voor prestaties en veelzijdigheid.

  Geavanceerde Technologie voor Perfectie

  Met de Linea PB ben je verzekerd van geavanceerde technologie die uitblinkt in precisie en controle. De geïntegreerde drukprofieltechnologie stelt je in staat om de druk van de waterpomp aan te passen tijdens de extractie, zodat je elke keer weer een perfect gebalanceerde espresso kunt creëren met een rijke smaak en aroma.

  Afgestemd op Jouw Behoeften

  Elke koffieprofessional heeft unieke behoeften, en daarom biedt de Linea PB verschillende configuraties en aanpassingsmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een enkele, dubbele of meervoudige groepsmachine, de Linea PB past zich aan aan de eisen van jouw bedrijf en stelt je in staat om je creativiteit te uiten in elke kop koffie die je serveert.

  Robuust en Betrouwbaar

  De Linea PB is gebouwd om te presteren onder de zwaarste omstandigheden. Met een stevig roestvrijstalen frame en hoogwaardige componenten is deze espressomachine ontworpen om jarenlang betrouwbaar te blijven functioneren. Het is een investering in duurzaamheid en consistentie, waardoor je koffiebar een reputatie opbouwt als een bestemming voor koffieliefhebbers.

  Een Prachtige Uitstraling

  Naast de uitmuntende prestaties is de Linea PB ook een visueel kunstwerk. Het iconische design en de elegante afwerking geven je koffiebar een esthetische uitstraling die indruk zal maken op je klanten en hun koffiebeleving naar een hoger niveau tilt.    
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

Welkom in de wereld van grenzeloze koffie-excellentie met de La Marzocco Linea PB. Als je ernaar streeft om de allerbeste espresso-ervaring te bieden in je koffiebar, restaurant of horecaonderneming, dan is de Linea PB de ultieme espressomachine die ... Toon meer
Leasen vanaf: €212,10 p/m Liever kopen? Vraag naar een offerte
Offerte aanvragen?
Vanaf 212.10

Prijs op aanvraag

Anderen zetten ook koffie met deze koffiemachines

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp