Als u onderstaande velden invult, nemen we z.s.m. (geheel vrijblijvend) contact met u op

Met een Gaggia Milano koffiemachine kunt u uw klanten de meest smaakvolle koffie, espresso of cappuccino serveren. Met de verschillende Gaggia modellen kunt u kiezen voor een variant die bij u past. Bij KoffieMatters vindt u Gaggia professional koffiemachines in verschillende soorten en maten.

Toont alle 11 resultaten

Over Gaggia Milano

Gaggia Milano is een Italiaans merk dat sinds de jaren 1930 is ontstaan. Achille Gaggia bedacht een revolutionaire manier van koffiezetten. Hierbij werd er geen stoom meer gebruikt, maar heet water. Deze wordt onder hoge druk door de gemalen koffie gedrukt, waardoor je een heerlijke espresso ‘crema’ krijgt.

De eerdere manieren van koffiezetten zorgden voor een bittere smaak aan de koffie. Door Gaggia’s manier van espresso maken zorg je voor een sensationele smaakaroma. Het eerste Gaggia model die aan bars werden verkocht was de Classica. In 1948 zorgde deze machine voor een nieuwe manier om van koffie te genieten én was het een van de eerste horizontale koffiemachines.

Gaggia Milano models

Gaggia Milano kent vele models aan koffiemachines. De Gaggia Classica was de eerste, maar zeker niet de laatste. Voor uw bar, café of restaurant kunt u kiezen uit veel verschillende modellen. Wij zetten ze voor u op een rij, zodat u een goede keuze kunt maken.

La Reale is het topmodel en La Giusta het merk icoon

De La Reale is het top model van Gaggia Milano. Dit is een eyecatcher in iedere horecagelegenheid. Daarnaast is het de winnaar van de Good Design award. Naast een mooi exterieur zit de La Reale van Gaggia vol moderne technologie.

U kunt per groep diverse functies instellen, zoals verlichting en Dynamic Flow Control. Iedere groep heeft een eigen boiler. Dit model is uitgerust met een extra veilig cool touch stoompijpsysteem. Hierdoor bent u en is uw personeel beschermd tegen verbranden.

De La Giusta is een iconische espressomachine. Deze wordt professioneel vaak gebruikt, doordat dit model ontworpen is voor maximale betrouwbaarheid gecombineerd met esthetiek. Design en functionaliteit vinden elkaar in de La Giusta.

Wilt u zeker weten dat u technische innovatie in een koffiemachine krijgt in combinatie met de meest fundamentele eisen, kies dan voor dit model. Gaggia Milano is altijd betrouwbaar en garandeert hoge bruikbaarheid, maar de La Giusta is het meest betrouwbare model.

Gaggia Professional is La Precisa

La Precisa gaat de markt veroveren op professioneel gebied. De meest veeleisende barista heeft genoeg aan dit model. Deze trekt de aandacht en heeft alles wat u en uw personeel nodig kunnen hebben. De meest zuivere dranken worden hieruit geproduceerd, aangezien koud water uit de waterleiding met stoom gemengd wordt.

 

Techniek en design zijn terug te vinden in de nieuwste koffiemachine; La Precisa. Alles wat u zoek om de lekkerste espresso te maken vindt u in deze machine. Ga voor de uitvoering met twee of drie zetgroepen en maak de beste espresso voor uzelf en uw klanten.

La Decisa en La Nera

Het perfecte model voor de huidige koffiemarkt: La Decisa. Hij levert gegarandeerd hoge prestaties, heeft een goede ergonomie en is voor de barista zeer praktisch en vriendelijk in gebruik.

Wilt u lekkere koffie schenken, maar geen vermogen uitgeven? La Decisa is een middle range espresso machine die praktisch en efficiënt is. Het design is strak, wat bij veel horecazaken populair is. De ideale espresso machine voor de huidige markt.

La Nera is een eigentijdse machine die passend is bij de moderne trends van de koffiewereld. De intense emotie die dit oplevert zorgt voor de allerbeste espresso. Het is een compact model, doordat deze in 1-groep of 2-groeps uitvoering beschikbaar is.

Het gebruiksgemak en de kwaliteit van La Nera sluit perfect aan bij de wensen van baristas. Hij beschikt over krachtige groepen en u profiteert van achtergrondverlichting van led en ergonomische stoom- en heetwater knoppen. Hierdoor kunt u altijd comfortabel de lekkerste koffie maken.

Gaggia Milano Ruby

U zult gegarandeerd goed resultaat behalen met de Gaggia Milano Ruby Tank of Ruby Pro. De Ruby Tank is een compacte variant. Deze is naast de horeca ook geschikt voor in huis. Dit model is perfect voor kleine of middelgrote locaties.

De Ruby Pro is een unieke aanwinst voor uw bedrijf. Dit is dé koffiemachine waarmee u uitstekende koffie en espresso kunt schenken. Dit model is ontworpen voor uitstekende kwaliteit. De efficiëntie is erg hoog, aangezien hij tot vier kopjes koffie per keer kan zetten.

Bestel uw Gaggia Milano koffiemachine bij KoffieMatters

De beste Gaggia Milano koffiemachines bestelt u bij KoffieMatters. Wilt u meer informatie over de diverse modellen? Neem contact op met onze experts. Zij kunnen u verder helpen wanneer u advies nodig heeft over welke espressomachine bij uw bedrijf past.

Bij KoffieMatters kunt u uitgaan van een snelle levering, goede voorwaarden en gratis verzending. Hierdoor kiezen veel bedrijven voor ons. Wij zijn de officiële dealer van grote koffiemerken, zoals Saeco en natuurlijk Gaggia. Wilt u voor de beste kwaliteit gaan en de lekkerste koffie serveren? Kies dan voor Gaggia Milano en geniet van heerlijke espresso!

Wij bieden ook de volgende merken aan: