Koffiebonen machine voor thuis

Op zoek naar een koffiebonen machine voor thuis? Wij bieden een ruim assortiment. U kunt kiezen tussen verschillende volautomatische koffiemachines en echte barista machines voor thuis. Een lekkere espresso, cappuccino of juist een latte macchiato? Het is allemaal mogelijk!

Resultaat 1–16 van de 39 resultaten wordt getoond

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp

Alle soorten koffiemachines voor thuis

Vanuit onze selectie koffieautomaten voor thuis, kunt u bij ons kiezen tussen verschillende merken, elk met hun eigen eigenschappen voor de lekkerste koffie. Zo verkopen wij onder andere koffiemachines voor thuis van:

Onze volautomatische koffiemachines hebben een ingebouwde bonenmaler. Met één druk op de knop maalt de machine zelf de bonen fijn. Zo geniet u altijd van echte verse koffie. Met pistonmachines kunt u aan de slag als een echte barista. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons assortiment!

 

Koffiebonen machine voor thuis kopen bij KoffieMatters

KoffieMatters is al jarenlang dé specialist in koffiemachines. Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Dit is niet alleen terug te zien in onze producten, maar ook in onze service. Wij bieden een totaal ontzorgende service waarbij één ding altijd centraal staat, namelijk: “niets moet alles mag!”.

Uw wensen staan centraal. Wij brengen uw wensen in kaart en gaan samen met u op zoek naar een geschikte oplossing. Zodat u verzekerd bent van een apparaat dat echt bij u past. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren. Wilt u graag weten welke koffiebonen machine voor thuis u het beste kunt kiezen? Neem dan contact op!

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud van koffiemachines. Wij bieden verschillende onderhoudspakketten, waarbij u kunt kiezen tussen klein, normaal of groot onderhoud.

 

Dé online en offline koffie specialist!

Er zijn meerdere redenen waarom u voor ons zou kunnen kiezen als uw koffiespecialist.  Wij hebben de voordelen nog even voor u op een rijtje gezet:

Wilt u iedere dag starten met een heerlijke verse kop koffie? Of het nu gaat om wakker worden of een speciaal genietmomentje. Er is geen betere manier om de dag te beginnen. Met een van onze koffieautomaten voor thuis bent u hier altijd van verzekerd!

Vergeet niet, uw wensen staan centraal. Samen met u gaan wij op zoek naar de perfecte koffiemachine voor thuis.

biepi espresso logo
Hulp