La Marzocco Linea mini

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  La Marzocco Linea mini

  Duurzaamheid en Constructie

  De La Marzocco Linea is gebouwd om generaties lang mee te gaan. Zijn robuuste constructie met hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal en messing, zorgt voor een langdurige betrouwbaarheid. Het is een machine die bestand is tegen de eisen van een drukke koffieomgeving en tegelijkertijd een prachtige esthetiek behoudt, waardoor het een pronkstuk is in elke koffiebar.

  Precisie en Temperatuurstabiliteit

  Voor een perfecte espresso is precisie van cruciaal belang, en dat is precies waar de La Marzocco Linea in uitblinkt. Met behulp van geavanceerde technologieën zoals PID-temperatuurregeling biedt de Linea een uiterst nauwkeurige en stabiele temperatuurcontrole, wat resulteert in een consistente extractie en onberispelijke smaakprofielen in elke kop koffie.

  Veelzijdigheid

  Of het nu gaat om een enkele espresso of een complexe cappuccino, de La Marzocco Linea biedt een breed scala aan mogelijkheden. De machine wordt geleverd met meerdere groepskoppen, wat barista's in staat stelt om gelijktijdig verschillende koffies te zetten. Bovendien biedt de Linea aanpassingsmogelijkheden om de extractie naar wens aan te passen, waardoor barista's de vrijheid hebben om hun creativiteit te uiten.

  Gebruiksvriendelijkheid en Onderhoud

  Ondanks zijn geavanceerde functies is de La Marzocco Linea verrassend gebruiksvriendelijk. Het ergonomische ontwerp van de machine maakt het gemakkelijk voor barista's om moeiteloos koffie te zetten gedurende lange werkdagen. Bovendien is de Linea eenvoudig te onderhouden, dankzij gestroomlijnde reinigingsprocessen en gemakkelijke toegang tot essentiële componenten.
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

Duurzaamheid en Constructie De La Marzocco Linea is gebouwd om generaties lang mee te gaan. Zijn robuuste constructie met hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal en messing, zorgt voor een langdurige betrouwbaarheid. Het is een machine die be... Toon meer
4900

Incl. BTW

Toevoegen aan winkelwagen

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp