La Marzocco PB Autobrew

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  La Marzocco PB Autobrew De La Marzocco PB Autobrew markeert een opmerkelijke verschuiving in geautomatiseerd koffiezetten. Met behulp van geavanceerde technologieën stelt deze machine barista's in staat om complexe zetprocessen met een druk op de knop uit te voeren. Of het nu gaat om het nauwkeurig meten van de juiste hoeveelheid koffie, de optimale waterverdeling of de ideale extractietijd, de PB Autobrew garandeert consistente resultaten elke keer weer.

  Aanpasbare Zetparameters

  Hoewel geautomatiseerd, geeft de La Marzocco PB Autobrew barista's nog steeds de volledige controle. Met aanpasbare zetparameters kunnen gebruikers de machine afstemmen op hun specifieke koffiebehoeften. Of je nu een rijke espresso, een fluweelzachte cappuccino of een verfrissende ijskoffie wilt bereiden, de Autobrew past zich moeiteloos aan om het gewenste resultaat te leveren.

  Consistentie in Smaakprofielen

  Een van de grootste uitdagingen in de koffie-industrie is het handhaven van consistente smaakprofielen, vooral tijdens drukke periodes. Met de La Marzocco PB Autobrew behoort dit probleem tot het verleden. De machine levert keer op keer dezelfde smaakvolle resultaten, ongeacht de barista die de koffie bereidt. Dit betekent dat jouw klanten altijd kunnen genieten van hun favoriete kopje koffie, ongeacht wie er achter de machine staat.

  Efficiëntie en Tijdsbesparing

  De PB Autobrew is niet alleen een evolutie in koffiekwaliteit, maar ook in efficiëntie. Barista's kunnen meerdere bestellingen gelijktijdig verwerken zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit vertaalt zich in kortere wachttijden voor klanten en een hogere omzetpotentie voor jouw koffiezaak.
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

De La Marzocco PB Autobrew markeert een opmerkelijke verschuiving in geautomatiseerd koffiezetten. Met behulp van geavanceerde technologieën stelt deze machine barista's in staat om complexe zetprocessen met een druk op de knop uit te voeren. Of het... Toon meer
Leasen vanaf: €237,35 p/m Liever kopen? Vraag naar een offerte
Offerte aanvragen?
Vanaf 237.35

Prijs op aanvraag

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp