La Marzocco Strada AV

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  La Marzocco Strada AV De Strada AV biedt geavanceerde barista-automatisering die de complexiteit van het koffiezetproces vereenvoudigt zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Met een intuïtief bedieningspaneel kunnen barista's verschillende parameters instellen, zoals watervolume en -temperatuur, om een consistent smaakprofiel te behouden. Dit stelt zelfs beginnende barista's in staat om meesterlijke koffiecreaties te maken.

  Aanpasbare Drukprofielen

  Een opvallende eigenschap van de La Marzocco Strada AV is de mogelijkheid om drukprofielen aan te passen. Dit betekent dat barista's de controle hebben over de snelheid en druk van het water tijdens het extractieproces, waardoor ze de smaak en het aroma van elke kop koffie kunnen perfectioneren. Dit maakt het mogelijk om een breed scala aan koffiebonen optimaal te benutten.

  Personaliseerbaar Ontwerp

  La Marzocco begrijpt dat esthetiek even belangrijk is als functionaliteit. De Strada AV kan worden aangepast aan de unieke stijl van elke koffiezaak. Van opvallende kleuren tot aangepaste logo's, deze machine kan worden omgevormd tot een waar kunstwerk dat de identiteit van jouw zaak weerspiegelt.

  Innovatieve Stoomtechnologie

  Met de innovatieve stoomtechnologie van de Strada AV kunnen barista's moeiteloos zijdezachte melktexturen creëren voor perfecte cappuccino's en lattes. De machine biedt nauwkeurige temperatuurregeling en krachtige stoomkracht, waardoor barista's hun creativiteit kunnen uiten in het creëren van meesterlijke latte-art.

  Duurzaamheid en Prestatiebetrouwbaarheid

  La Marzocco staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare espressomachines, en de Strada AV is geen uitzondering. Met hoogwaardige materialen en precisieconstructie is deze machine ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van een drukke koffiezaak, terwijl hij consistent hoogwaardige koffie blijft leveren.  
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

De Strada AV biedt geavanceerde barista-automatisering die de complexiteit van het koffiezetproces vereenvoudigt zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Met een intuïtief bedieningspaneel kunnen barista's verschillende parameters instellen, zoal... Toon meer
Leasen vanaf: €265,39 p/m Liever kopen? Vraag naar een offerte
Offerte aanvragen?
Vanaf 265.39

Prijs op aanvraag

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp