Jura impressa F5 (gereviseerd)

375,00

Met deze Jura F5 zet u heerlijke koffievariaties. Dankzij de meegeleverde auto-cappuccinatore zet u in een handomdraai de lekkerste latte of cappuccino.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_impressa_F5__gereviseerd_ Categorieën: ,

Beschrijving

Met deze Jura F5 zet u heerlijke koffievariaties. Dankzij de meegeleverde auto-cappuccinatore zet u in een handomdraai de lekkerste latte of cappuccino. Maar de Jura F5 leent zich niet alleen voor de lekkerste melkvariaties. Ook espresso en gewone, koffie zet u met een druk op de knop. De machine kenmerkt zich echt door het eenvoudige knoppenpaneel en het duidelijke rode letter display. Gemak en genieten dat is waar deze machine voor staat.De Jura F5 is een limited edition machine met een analoge klok op de voorkant.

De Jura F5 is door ons volledig gedemonteerd en gecontroleerd op lekkages. Alle ringen zijn vervangen en de zetgroep en drainageventiel zijn gereviseerd. De molen is gecontroleerd en opnieuw afgesteld.De machine is handmatig volledig gereinigd en heeft een uitgebreid automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma doorlopen. De koffie- en thee-uitloop zijn volledig gedemonteerd en gereinigd. Zodat u kunt genieten van de lekkerste koffie.

Met de Jura F5 koffiemachine is eenvoud en kwaliteit gecombineerd.

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft geen BTW product, vraag naar de mogelijkheden.

Specificaties

Gewicht 9.1 kg
Afmetingen 44.5 × 28.8 × 34.5 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Koffiesterkte standen

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type verwarming