Gaggia Classic Pro Design Blauw

469,95 Incl btw

Met de Gaggia Classic Pro Design Blauw maakt u binnen een handomdraai uw kop koffie of cappuccino. Deze  espressomachine voor thuis is zeer geschikt voor koffie liefhebbers die kwaliteit voorop zetten.

Beschrijving

Met de Gaggia Classic Pro Design Blauw maakt u binnen een handomdraai uw kop koffie of cappuccino. Deze  espressomachine voor thuis is zeer geschikt voor koffie liefhebbers die kwaliteit voorop zetten.

Gaggia Classic Pro Design Blauw

Deze espressomachine voor thuis is voorzien van een verchroomde messing koffie groep. Tevens zorgt de filter drager voor een temperatuur regeling gedurende het zet process. De Gaggia Classic Pro Design is voorzien van een magnetische druk aflaat klep die de druk van de boiler haalt wanneer het zetten van een kop koffie of espresso voltooid is. Om er voor te zorgen dat de gemalen koffie residu droogt blijft, ontlast de overdruk zich via de magnetisch bediende druk aflaat klep. Dit resulteert in het feit dat de filterdrager eenvoudig schoon te maken of af te kloppen is.

De Gaggia Classic Pro Design is voorzien van een aluminium legering boiler met een inhoud van 0.21 liter. Deze boiler draagt zorg voor de opwekking van heet water voor koffie of stoom voor een heerlijke cappuccino. Doormiddel van verwarmingselementen aan de buitenkant wordt de boiler voorzien van de juiste temperatuur. Op deze manier wordt de binnenkant van de boiler beschermd tegen snelle verkalking, wat sneller gebeurd bij een intern verwarmingselement. Na vele tests is het gebleken dat een aluminium legering beter warmte geleid dan brons, messing of koper. Dit is tevens speciaal ontwikkeld voor de industrie.

Energiezuinige koffiemachine voor thuis

Volgens Europese voorschriften is de Gaggia Classic Pro Design van een systeem wat ervoor zorgt dat de koffiemachine terug zet van vol vermogen naar een wachtstand. Dit systeem is voorzien van een voeding die na 20 minuten de espressomachine terug zet van 1200 W naar een elektriciteitsgebruik van ca. 1 W. Daarnaast bevat de Gaggia Classic Pro Design een pomp die een druk nodig heeft van circa 11 bar. Dit zorgt ervoor dat het water met een voldoende druk door de koffie te persen. Het stoompijpje is voorzien van 2 stoomgaatjes om melk op te schuimen of voor een heerlijke kop thee.

De nieuwe Gaggia Classic Pro Design is op vele vlakken verbeterd qua design. Dit nieuwe ontwerp bevat drie tuimel schakelaars voor uw favoriete koffie, espresso of latte macchiato. Daarnaast schakelaars voor aan-uit en stoom. Een bijkomend voordeel is de nieuwe behuizing die het mogelijk maakt om het waterniveau in de boiler nauwlettend in de gaten te houden. Tevens is de Drip Tray geïnnoveerd en voorzien van een iconische filter drager die circa 0,5 kg weegt.

Specificaties

Gewicht 8 kg
Afmetingen 24 × 23 × 38 cm
Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal personen

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Type verwarming

Kleur van het product

Aantal kopjes per dag

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,

Vermogen (Watt)

Opties

,

Soort bediening

Type gebruik

Inhoud watertank

Andere suggesties…