La Marzocco GS3

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  La Marzocco GS3 Welkom in de wereld van premium koffiebereiding met de La Marzocco GS3! Als je op zoek bent naar een espressomachine die jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt, dan is de GS3 de ideale keuze voor thuisgebruik.

  Een Wereld van Vakmanschap en Innovatie

  De La Marzocco GS3 is een meesterwerk van Italiaans vakmanschap, met meer dan 90 jaar ervaring in het creëren van hoogwaardige espressomachines voor professioneel gebruik. Nu kunnen koffieliefhebbers overal genieten van dezelfde precisie en kwaliteit in hun eigen keuken.

  Ongeëvenaarde Prestaties

  Dankzij het geavanceerde dubbel ketel-systeem en de geïntegreerde PID-technologie, biedt de GS3 ongeëvenaarde temperatuurstabiliteit en precisie tijdens het extractieproces. Dit resulteert in een perfecte espresso met een rijke smaak en een fluweelzachte crema, keer op keer.

  Eenvoudige Bediening, Volledige Controle

  Met de programmeerbare volumeregeling kun je jouw ideale koffiehoeveelheid gemakkelijk instellen met één druk op de knop. Of je nu houdt van een sterke en geconcentreerde enkele shot of een mildere dubbele shot, de GS3 biedt je volledige controle over je koffiebereiding.

  Een Stijlvol Statement

  De La Marzocco GS3 is niet alleen een geweldige performer, maar ook een stijlvol statement in je keuken. Met zijn slanke ontwerp, elegante lijnen en verschillende kleuropties, kun je de GS3 aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en interieur.

  Een Investering in Koffiegenot

  Hoewel de GS3 een investering kan zijn, betaalt deze zichzelf terug in het genot van hoogwaardige koffie die je dagelijks thuis kunt bereiden. Bespaar tijd en geld op de lange termijn, terwijl je geniet van de koffie die je normaal alleen in de beste koffiezaken zou vinden.
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

Welkom in de wereld van premium koffiebereiding met de La Marzocco GS3! Als je op zoek bent naar een espressomachine die jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt, dan is de GS3 de ideale keuze voor thuisgebruik. Een Wereld van Vakmanschap en ... Toon meer
7400

Incl. BTW

Toevoegen aan winkelwagen

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp