La Marzocco Linea classic

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  La Marzocco Linea classic Welkom in de wereld van toonaangevende koffiebereiding met de La Marzocco Linea Classic. Als je een koffiebar, restaurant of andere horecagelegenheid runt en op zoek bent naar een espressomachine van topklasse, dan is de Linea Classic S de ultieme keuze.

  Betrouwbare Krachtpatser

  Met een geschiedenis van meer dan 30 jaar in de horeca-industrie heeft de Linea Classic S zich bewezen als een betrouwbare krachtpatser. Deze espressomachine is ontworpen om aan de hoge eisen van drukke professionele omgevingen te voldoen, waardoor je op elk moment van de dag snel en consistent de perfecte espresso kunt serveren.

  Geavanceerde Technologie voor Perfecte Extracties

  De Linea Classic S is uitgerust met geavanceerde technologie, waaronder een dubbel ketel-systeem en geïntegreerde PID-temperatuurregeling. Hierdoor bereik je een optimale precisie en temperatuurstabiliteit, wat resulteert in espressos van topkwaliteit met een rijke smaak en romige crema.

  Ongeëvenaarde Duurzaamheid

  De Linea Classic S is gebouwd om lang mee te gaan. Met een robuust roestvrijstalen frame en hoogwaardige materialen kan deze machine zelfs de meest veeleisende omgevingen aan. Het is een investering in duurzaamheid die je bedrijf vele jaren van onberispelijke prestaties zal bieden.

  Flexibel en Aanpasbaar

  De Linea Classic S biedt flexibiliteit in gebruik en aanpassingsmogelijkheden. Beschikbaar in verschillende configuraties, kun je de machine aanpassen aan de specifieke behoeften van je bedrijf. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kleuropties om de espressomachine naadloos te laten aansluiten bij je interieur en merkidentiteit.

  Een Symbool van Professionaliteit

  De Linea Classic S straalt een gevoel van professionaliteit en kwaliteit uit naar je klanten. Het iconische design en de reputatie van La Marzocco als toonaangevende fabrikant in de koffie-industrie maken van de Linea Classic S een indrukwekkend middelpunt in je bedrijf. Haal de La Marzocco Linea Classic S Vandaag in Huis Kies voor de ultieme espressomachine voor je bedrijf en ontdek de kracht en prestaties van de La Marzocco Linea Classic S. Bestel vandaag nog en bied je klanten de meest onvergetelijke koffie-ervaring die ze zich kunnen wensen.
  MERK MACHINE TYPE  GROEPEN AFMETINGEN VOLTAGE WATTAGE GEWICHT
  La Marzocco Linea Classic s 1 Groep 49cm x 56cm x 45.5cm 230 v / 400 v 2500 41 KG
  La Marzocco Linea Classic s 2 Groep 69cm x 56cm x 45.5cm 230 v / 400 v 3600 59 KG
  La Marzocco Linea Classic s 3 Groep 93cm x 56cm x 45.5cm 230 v / 400 v 4800 73 KG
  La Marzocco Linea Classic s 4 Groep  117cm x 56 cm x 45.5cm 230 v / 400 v 6800 107 KG
   
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

Welkom in de wereld van toonaangevende koffiebereiding met de La Marzocco Linea Classic. Als je een koffiebar, restaurant of andere horecagelegenheid runt en op zoek bent naar een espressomachine van topklasse, dan is de Linea Classic S de ultieme ke... Toon meer
Leasen vanaf: €137,37 p/m Liever kopen? Vraag naar een offerte
Offerte aanvragen?
Vanaf 137.36

Prijs op aanvraag

Anderen zetten ook koffie met deze koffiemachines

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp