La Marzocco KB90

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  La Marzocco KB90 De La Marzocco KB90 introduceert een baanbrekende functie: de Straight-In Portafilter technologie. Deze innovatie maakt het inbrengen en vergrendelen van de portafilter zo eenvoudig als een enkele beweging, waardoor kostbare seconden worden bespaard tijdens het drukke koffiezetten.

  Geavanceerde Automatisering met Auto-Brew Ratio

  De KB90 biedt een geavanceerd automatiseringsniveau met zijn Auto-Brew Ratio functie.  Dit betekent niet alleen een verbeterde workflow, maar ook minder kans op morsen en verstoring van het extractieproces. Deze technologie stelt barista's in staat om de exacte hoeveelheid water voor elke espresso in te stellen, wat resulteert in een consistente kop koffie ongeacht wie achter de machine staat. Dit zorgt voor een uniforme smaakprofiel en maximaliseert de efficiëntie.

  Ergonomisch Ontwerp voor Barista Comfort

  La Marzocco heeft uitgebreid nagedacht over het comfort van de barista bij het ontwerpen van de KB90. Met een verstelbaar werkoppervlak en een ergonomische groepshoogte kunnen barista's gemakkelijk de juiste positie vinden om hun werk met precisie uit te voeren. Dit vermindert de belasting op het lichaam tijdens lange shifts en draagt bij aan een betere algehele koffie-ervaring.

  Geavanceerde Temperatuurregeling en Drukprofielen

  De La Marzocco KB90 biedt geavanceerde temperatuurregeling en de mogelijkheid om drukprofielen aan te passen. Dit betekent dat barista's de smaak en het aroma van elke koffie kunnen verfijnen en optimaliseren, waardoor ze een scala aan unieke en uitgebalanceerde kopjes kunnen creëren.

  Duurzaamheid en Prestatiebetrouwbaarheid

  Net als alle La Marzocco-machines, is de KB90 gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Met duurzame materialen en hoogwaardige constructie is deze machine ontworpen om jarenlang betrouwbaarheid en topprestaties te leveren, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

De La Marzocco KB90 introduceert een baanbrekende functie: de Straight-In Portafilter technologie. Deze innovatie maakt het inbrengen en vergrendelen van de portafilter zo eenvoudig als een enkele beweging, waardoor kostbare seconden worden bespaard ... Toon meer
Leasen vanaf: €294,53 p/m Liever kopen? Vraag naar een offerte
Offerte aanvragen?
Vanaf 294.53

Prijs op aanvraag

Anderen zetten ook koffie met deze koffiemachines

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp