Biepi MC-E Compact

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  Biepi MC-E Compact De Biepi MC-E -compact is uitgerust met geavanceerde technologie die garant staat voor een ongeëvenaarde smaakbeleving. Met intuïtieve bedieningselementen levert deze machine consistente resultaten van hoge kwaliteit. Elke kop koffie wordt een meesterwerk van smaak en aroma.

  Eenvoudige Bediening voor Iedereen

  De MC-E  compact versie is ontworpen met gebruikersgemak voor kleine ruimtes in gedachten. Zelfs als beginnende barista kun je moeiteloos professionele resultaten bereiken. De intuïtieve bedieningselementen maken het instellen van extractieparameters een fluitje van een cent, terwijl de machine zorgt voor een perfecte kop koffie elke keer weer.

  Aanpasbaarheid en Flexibiliteit

  Of je nu van een sterke espresso houdt of juist een romige cappuccino verkiest, de Biepi MC-E compact past zich aan aan jouw smaakvoorkeuren. Met aanpasbare instellingen kun je de machine afstemmen op verschillende koffiebonen. Dit maakt het mogelijk om steeds weer nieuwe smaakervaringen te ontdekken.

  Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

  Biepi staat bekend om duurzaamheid en betrouwbaarheid, en de MC-E is daar geen uitzondering op. Met hoogwaardige materialen en een solide constructie is deze machine ontworpen om jarenlang mee te gaan en te presteren, zelfs in een drukke koffiezaak.

  Stijlvol en Eigentijds Ontwerp

  Naast indrukwekkende prestaties heeft de Biepi MC-E een eigentijds ontwerp dat in elke omgeving opvalt. Het strakke en stijlvolle uiterlijk past naadloos in moderne koffiezaken en keukens, en voegt een vleugje verfijning toe aan jouw koffie-ervaring.    
  GROEPEN 2 groep compact
  AFMETINGEN 51 x 55 x 50 cm
  GEWICHT 49 Kg
  VOLTAGE 220/240 V -  50/60Hz
  POWER 2050 W
  BOILER CAPACITEIT 6 L
   
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

De Biepi MC-E -compact is uitgerust met geavanceerde technologie die garant staat voor een ongeëvenaarde smaakbeleving. Met intuïtieve bedieningselementen levert deze machine consistente resultaten van hoge kwaliteit. Elke kop koffie wordt een mees... Toon meer
Leasen vanaf: €53,29 p/m Liever kopen? Vraag naar een offerte
Offerte aanvragen?
Vanaf 53.29

Prijs op aanvraag

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp