Melitta Caffeo Barista T Smart Zwart F830-102

849,95 Incl btw

De Melitta Caffeo Barista SMART T is één van de top machines van Melitta. De machine wordt geleverd in drie uitvoeringen: Roestvrij staal met anti-fingerprint staal, zwart en zilver.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

De Melitta Caffeo Barista SMART T ZWART is één van de top machines van Melitta. De machine wordt geleverd in drie uitvoeringen: Roestvrij staal met anti-fingerprint staal, zwart en zilver. Deze machine biedt niet alleen een innovatieve en intuïtieve bediening, maar ook een authentiek bereidingsproces om op Italiaanse wijze heerlijke koffie te bereiden. Het superieure design met elementen van hoogwaardig chroom en roestvrij staal benadrukt de premium kwaliteit van deze exclusieve Melitta koffie- espressomachine.


MELITTA CAFFEO BARISTA SMART T ZWART

De innovatieve Touch-and-Slide functie zorgt voor een intuïtieve bediening van het apparaat. Dankzij de One-Touch functie zet u eenvoudig Espresso, Koffie of één van de andere 18 specialiteiten die deze machine op originele Italiaanse wijze kan bereiden. Het receptenmenu van de Melitta Caffeo Barista TS bevat de volgende koffievarianten: Epresso, Café Creme, Cappuccino, Latte Macchiato, Ristretto, Café Creme Doppio, Espresso Macc, Latte Macchiato met extra Shot, Lungo, Americano, Caffé Latte, Latte Macchiato Triple Shot, Espresso Doppio, Americano Double Shot, Café au Lait, Ristretto Doppio, Long Black en een Flat White.

De expertise van een Barista

Met de My-Coffee-functie kan de machine voor 4 personen afzonderlijk de koffiesterkte, de zet temperatuur en de hoeveelheid koffie, melk, melkschuim en warm water instellen en opslaan. Zo heeft iedere gebruiker altijd zijn of haar perfecte koffiespecialiteit. Alle keuzes kunnen worden opgeroepen worden via geprogrammeerde namen. Ideaal voor grote gezinnen of puriteinen. Met behulp van het My-Bean select kunt u eenvoudig twee verschillende soorten koffiebonen gebruiken en selecteren. De machine leegt na bereiding de koffiemolen zodat u nooit met gemengde koffieresten zit. Ideaal om voor Espresso andere bonen te gebruiken dan voor uw Koffie.

Eenvoudig bedieningsconcept

Met de Touch-and-Slide bediening kan de Barista TS eenvoudig en handig bediend worden. Met deze functie kan op ieder moment de sterkte en hoeveelheid koffie worden ingesteld. Met de One-Touch functie kunt u elke koffievariatie eenvoudig zetten met één druk op de knop. De all-in-one koffie uitloop zorgt ervoor dat u uw kopje niet meer hoeft te verplaatsen. Snel en eenvoudig bereidt u tot twee koffievariaties. Met het flexibele melk-Plug-In systeem kunt u alle onderdelen die in aanraking komen met melk eenvoudig demonteren en en schoonmaken. Het melksysteem is zelfs vaatwasbestendig.

Gemaakt voor gezinnen

Onderhoud is belangrijk voor uw espressomachine. De Melitta Caffeo Barista T is uitgerust met een intern reinigings- en ontkalkingsprogramma. Zo verlengt u de levensduur van uw machine en houdt u de smaak optimaal. De machine heeft vier instellingen voor koffiesterkte en een volledig instelbare hoeveelheid tussen 30-220 ml. Zelfs de zet temperatuur is instelbaar (87/90/93 graden). Met de warmhoudplaat voor uw kopjes bereidt u altijd de perfect Espresso

Specificaties

Gewicht 13.5 kg
Afmetingen 46.5 × 25.5 × 36.5 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Koffiesterkte standen

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, , , ,

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type verwarming

Type gebruik