Biepi MC-1 Barista PRO

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  Biepi MC-1 Barista PRO De Biepi MC-1 Barista PRO is doordrenkt met geavanceerde technologie die het koffiezetproces naar een hoger niveau tilt. Met nauwkeurige temperatuurregeling, drukprofielen en doseerinstellingen, stelt deze machine barista's in staat om elk aspect van het extractieproces te beheersen en af te stemmen. Dit resulteert in een uitmuntende kop koffie met een consistent smaakprofiel.

  Volledige Controle voor Barista's

  De Barista PRO geeft barista's de volledige controle over de bereiding van koffie. Met aanpasbare drukprofielen kunnen barista's experimenteren met verschillende extractietijden en -drukken om de smaak en het aroma van elke boon te maximaliseren. Dit biedt een platform voor creativiteit en de mogelijkheid om unieke koffiecreaties te ontwikkelen.

  Personaliseerbaar Ontwerp

  Biepi begrijpt dat stijl net zo belangrijk is als functionaliteit. De MC-1 Barista PRO kan worden aangepast aan de esthetische voorkeuren van jouw koffiezaak. Met een scala aan kleuren en afwerkingen kun je een machine creëren die perfect past bij de identiteit van jouw zaak en een blijvende indruk maakt op jouw klanten.

  Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

  De Biepi MC-1 Barista PRO is gebouwd om te presteren en lang mee te gaan. Met robuuste materialen en zorgvuldige constructie is deze machine bestand tegen de intensiteit van dagelijkse bedrijvigheid in een koffiezaak. De duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Barista PRO zorgen voor gemoedsrust en consistentie in elk kopje koffie.

  Meesterlijke Smaakbeleving

  Met de precisie van de Biepi MC-1 Barista PRO worden de subtiele smaaktonen van elke koffieboon onthuld. Barista's kunnen hun vaardigheden benutten om de ideale extractie te bereiken, waardoor de koffie een meesterlijke smaakbeleving biedt die de zintuigen prikkelt.
  GROEPEN 2 GROEP 3 GROEP
  AFMETINGEN 75,5 x 58,6 x 53 cm 96,5 x 58,5 x 53 cm
  GEWICHT 65 Kg 78 Kg
  VOLTAGE 380/415 V 3N - 50/60 Hz 380/415 V 3N - 50/60 Hz
  POWER 3965 W 6265 W
  BOILER CAPACITEIT 12 L 17 L
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

De Biepi MC-1 Barista PRO is doordrenkt met geavanceerde technologie die het koffiezetproces naar een hoger niveau tilt. Met nauwkeurige temperatuurregeling, drukprofielen en doseerinstellingen, stelt deze machine barista's in staat om elk aspect van... Toon meer
Leasen vanaf: €87,96 p/m Liever kopen? Vraag naar een offerte
Offerte aanvragen?
Vanaf 87.96

Prijs op aanvraag

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp