JURA Cappuccinatore menghuis Impressa serie

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  JURA Cappuccinatore menghuis Impressa serie De Jura Cappuccinatore is het ideale hulpmiddel om heerlijke Cappuccino of Latte Macchiato te bereiden. Door de verfijnde techniek maakt de Cappuccinatore nog betere melkschuim. Jura Cappuccinatore is geschikt voor de Jura J serie en de Z5 en Z7.  

  Verfijnde techniek van de Jura Cappuccinatore

  Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat door slijtage de cappuccinatore niet meer naar behoren werkt. Daarom koopt u nu los de Jura Cappuccinatore Impressa Serie bij Koffie Matters. Dit product heeft een vernieuwde, verfijnde techniek waardoor deze Cappuccinatore nog betere melkschuim produceert. Hiermee is deze tool een echte musthave voor iedere liefhebber van koffiespecialiteiten met melk of melkschuim en in bezet van een Jura volautomaat. De revolutionaire techniek van deze tool zorgt voor overheerlijk, zacht microschuim. De fijne poriën van het schuim zorgen voor een lang aanhoudende consistentie. Het multifunctionele pijpje van deze cappucinatore maakt de bereiding van een overheerlijke latte macchiato, cappuccino of koffie-melk variant een fluitje van een cent.

  Elegant design en makkelijk te reinigen

  Het elegante design van deze Jura Cappuccinatore zorgt ervoor dat deze koffie accessoire naadloos integreert met uw Jura J serie, Z5 of Z7. Naast het prachtige uiterlijk is het model ook nog eens eenvoudig te reinigen. De melkuitloop is eenvoudig te vervangen waardoor u een effectieve reiniging en optimale hygiëne van uw koffiemachine kunt waarborgen. Wilt u meer informatie over koffiemachine onderhoud of de reiniging van verschillende onderdelen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten weten alles van onze koffiemachines en accessoires, zo ook alles over deze Jura Cappuccinatore.
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Flat White
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

De Jura Cappuccinatore is het ideale hulpmiddel om heerlijke Cappuccino of Latte Macchiato te bereiden. Door de verfijnde techniek maakt de Cappuccinatore nog betere melkschuim. Jura Cappuccinatore is geschikt voor de Jura J serie en de Z5 en Z7. ... Toon meer
72.95

Incl. BTW

Toevoegen aan winkelwagen

Anderen zetten ook koffie met deze koffiemachines

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp