Onderhoud Koffiemachine

Bij een koffiemachine hoort natuurlijk ook onderhoud. Het is van groot belang dat het apparaat op de juiste manier wordt onderhouden. Hierdoor blijven de koffiemachine onderdelen altijd in goede staat en profiteert u automatisch van een langere levensduur.

Bij KoffieMatters maken we onderscheid in zakelijk- en privé-onderhoud. U kunt dit gemakkelijk online bij ons aanvragen. Hiervoor hoeft u enkel de benodigde gegevens en de klachtomschrijving in te vullen. Wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug. KoffieMatters is het juiste adres voor al het onderhoud van uw koffiemachine!

Koffiemachine onderhoud voor zakelijk en privé!

Wilt u uw koffiemachine bij ons onderbrengen voor onderhoud? De Koffiemachine gaat hierdoor gemiddeld twee keer zolang mee, zeker wanneer u het apparaat eens per jaar voor een onderhoudsbeurt (bij ons) aanbiedt. Wij maken daarnaast onderscheid tussen zakelijk en privé.

Privé onderhoud koffiemachine

Hierbij kunt u kiezen uit verschillende pakketten, namelijk: klein onderhoud, normaal onderhoud, groot onderhoud of volledige revisie. Bij alle pakketten worden de volgende werkzaamheden standaard uitgevoerd:

  • Interne en externe reiniging van het apparaat
  • Reiniging van het drainageventiel
  • Reinigen van de zetgroep
  • Koffieapparaat wordt volledig ontkalkt
  • Reiniging van de uitloop (stoom/cappuccino)

Ook wanneer u kiest voor normaal onderhoud, heeft dit een aanzienlijk (positief) effect op de levensduur van uw apparaat. Hoe groter het pakket, des te meer onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Zo wordt bijvoorbeeld bij groot onderhoud van de koffiemachine ook de zetgroep gereinigd en gereviseerd. Daarbij worden ook alle rubbertjes vervangen en wordt het maalwerk volledig schoongemaakt.

Zakelijk onderhoud Saeco koffiemachine

Wanneer u een koffieautomaat zakelijk in gebruik heeft, kunt u deze ook bij ons onderbrengen voor reparatie en onderhoud. Alle machines zijn anders, net als alle bedrijven die een zakelijk koffieapparaat gebruiken. Zo zijn er grote kantoren, kleine kantoren en natuurlijk ook horecagelegenheden. Het enige wat overeenkomt is dat de koffiemachines veelvuldig gebruikt worden. Meer gebruik vraagt om uiteraard om meer onderhoud. Door regelmatig onderhoud blijft de koffiemachine optimaal functioneren.

Bij aanschaf van een nieuw apparaat kunt u ook direct een service-contract afsluiten. De pakketten die wij bieden zijn op maat samengesteld, met als doel U volledig te ontzorgen. Hierbij staat hygiëne altijd centraal. Al het onderhoud wordt uitgevoerd door professionals. Ook kunt u tijdens de reparatie aan uw koffiemachine gebruik maken van onze leentoestellen* en onze haal- en brengservice.*Indien beschikbaar

Wij voorzien uw koffiemachine graag van het juiste onderhoud!

Of het nu gaat om onderhoud van een koffiemachine voor de horeca of normaal koffiemachine-onderhoud, wij doen het allemaal. Zijn er al defecten? Meld dit dan via ons reparatie formulier. Wij sturen u altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en voeren enkel werkzaamheden uit met uw toestemming! Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat u graag te woord!

KoffieMatters: Voor onderhoud van alle koffiemachines!