Saeco Idea Restyle Cappuccino

6.999,00 Incl btw

Top kwaliteit in een vernieuwd jasje. De Saeco Idea is al jaren bekend en staat voor kwaliteit. De nieuwe style maakt van de Idea nu ook een modieuze super automaat.

Beschrijving

Top kwaliteit in een vernieuwd jasje. De Saeco Idea is al jaren bekend en staat voor kwaliteit. De nieuwe style maakt van de Idea nu ook een modieuze super automaat. De Saeco Idea Restyle wordt  gebruiksvriendelijk dankzij moderne technologie. De verschillende combinaties van ingrediënten en de mogelijkheid om de verschillende elementen van de Idea Restyle tegelijkertijd in te schakelen maken het voor u mogelijk om ter plaatse persoonlijke recepten naar eigen smaak te bereiden. De krachtige en professionele onderdelen maken de Saeco Idea een echt werkpaard. Geschikt voor grotere kantoor omgevingen en horeca. Één Saeco Idea is geschikt om tot 200 koppen per dag te zetten.

Saeco Idea Restyle Cappuccino

De Saeco Idea Restyle cappuccino zet met het handige touch display 1 of 2 espressi, koffie of een enkele americano met de aparte warm water pijp maakt u heet water voor thee. Met behulp van het professionele automatische melkopschuimsysteem zet u met één klik op de knop lekkere cappuccino een must have voor elke verfijnde kantoor omgeving. Dankzij het slimme systeem heeft standaard de mogelijkheid om een kan verse koffie te bereiden. De Saeco Idea restyle wordt standaard geleverd in een zwarte kleur. Dankzij het nieuwe design is de machine leverbaar in 5 verschillende kleuren, Classic zwart, Minimal wit, Creative blauw, Passion rood en Styles hout. Bent u geïnteresseerd in een andere kleur dan classic zwart? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Eenvoudige keuze: Een aanraking volstaat

Idea Restyle wordt technologisch en gebruikersvriendelijke dankzij moderne technologie. Aandacht voor detail, afwerking van topkwaliteit en een zeer elegant grafisch interface maken uw ontspannende pauzes nog aangenamer. De nieuwe gebruikersinterface is erg aantrekkelijk en ergonomisch dankzij de capacitieve aanraaktoetsen met achtergrond verlichting en 3,5 inch kleuren display. Daarmee kunt u uw favoriete drankje eenvoudig selecteren en programmeren. Door de mogelijkheid om bepaalde dranken uit te sluiten is de Idea restyle bijzonder geschikt voor self service. Dit is de perfecte oplossing voor kwaliteit koffie, het gebruik te beheren en te vereenvoudigen.

Minimaal in omvang, maximaal modulair

Eenvoudig in onderhoud

Bij een hoge koffie productie is onderhoud erg belangrijk. De Idea restyle is zo ingericht dat u veel zelf kunt uitvoeren. De machine heeft een automatisch reinigingsprogramma en u kunt eenvoudig bij de belangrijke onderdelen. Zo kunt u de automaat eenvoudig voorzien van dagelijks onderhoud zodat u altijd blijft genieten van de beste koffie.

  • In hoogte instelbare uitloop
  • Standaard koppen verwarmer
  • Separate warmwaterpijp

Idea Restyle

De veranderingen van de Idea ziet u vooral in de zijpanelen. Door de vlakke platen plaatste u eenvoudige meerdere modules naast elkaar. Zo kunt u de automaat uitrusten met een bijpassende koppenwarmer, melkkoeler of extra automaat. Dit stimuleert de workflow en verhoogd de productie van de machine. Dat wil zeggen: eenvoudig, rationeel gebruik van ruimte en een snelle opstelling. Het voorbeeld van elke koffiestraat.

De Saeco Idea Restyle is uw veelzijdige professionele koffievoorziening. Benieuwd hoe de Idea Restyle voor u van toepassing kan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Specificaties

Gewicht 54 kg
Afmetingen 545 × 530 × 690 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

,

Boiler inhoud

,

Inhoud bonenreservoir

Koffiesterkte standen

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,

Aantal kopjes per dag

,

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, , , , ,

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type gebruik

, ,