La Marzocco GB5

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  La Marzocco GB5 De La Marzocco GB5 is een ware lust voor het oog, met zijn verfijnde ontwerp en onberispelijke afwerkingen. Elk detail, van de gebogen lijnen tot de glanzende oppervlakken, getuigt van La Marzocco's toewijding aan kunstzinnigheid en kwaliteit. Als een meesterwerk van Italiaans design voegt de GB5 een vleugje elegantie toe aan elke koffiebar, waardoor het niet alleen een machine is, maar een kunstwerk.

  Ongeëvenaarde Prestaties

  Onder de verfijnde buitenkant schuilt de kracht van technische perfectie. De La Marzocco GB5 levert ongeëvenaarde prestaties dankzij zijn geavanceerde technologieën en precisie-engineering. Met meerdere boilers en onafhankelijke temperatuurregelingen zorgt de GB5 voor een consistente en nauwkeurige extractie, wat resulteert in koffie van de hoogste kwaliteit die de ware essentie van de bonen onthult.

  Temperatuurbeheersing en Stabiliteit

  Een van de sleutelfactoren voor een uitstekende espresso is temperatuurbeheersing. De La Marzocco GB5 biedt niet alleen de mogelijkheid om de temperatuur nauwkeurig af te stemmen, maar behoudt ook een ongeëvenaarde stabiliteit gedurende de gehele zetperiode. Dit zorgt voor een consistent smaakprofiel en een perfecte balans tussen zoetheid, zuurgraad en bitterheid.

  Ergonomie en Gebruiksgemak

  Naast zijn indrukwekkende prestaties is de La Marzocco GB5 ook ontworpen met het comfort van de barista in gedachten. Met een ergonomische groepshoogte, eenvoudig te bedienen stoomknoppen en een intuïtief bedieningspaneel, stelt de GB5 barista's in staat om met gemak en precisie hun creatieve expressie tot leven te brengen.

  Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

  De La Marzocco GB5 is niet alleen een investering in kwaliteit, maar ook in duurzaamheid. Met hoogwaardige materialen en solide constructie is de GB5 ontworpen om generaties lang mee te gaan. Deze machine is bestand tegen de intensiteit van dagelijkse bedrijvigheid in een koffiezaak en blijft consistent hoogwaardige koffie leveren, keer op keer.  
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

De La Marzocco GB5 is een ware lust voor het oog, met zijn verfijnde ontwerp en onberispelijke afwerkingen. Elk detail, van de gebogen lijnen tot de glanzende oppervlakken, getuigt van La Marzocco's toewijding aan kunstzinnigheid en kwaliteit. Als ee... Toon meer
Leasen vanaf: €236,25 p/m Liever kopen? Vraag naar een offerte
Offerte aanvragen?
Vanaf 236.25

Prijs op aanvraag

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp