Jura Impressa S9 One Touch (gereviseerd)

599,00

De afbeeldingen van de machine kunnen afwijken van het aanbod, vraag voor de zekerheid een foto op via service@koffiematters.nl.

De Jura Impressa S9 One Touch is dé machine van Jura. Door de verbeterde programmatuur t.o.v. de standaard Jura Impressa S9 zet deze koffiemachine nog betere koffie.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_Impressa_S9_One_Touch__gereviseerd_ Categorieën: ,

Beschrijving

De afbeeldingen van de machine kunnen afwijken van het aanbod, vraag voor de zekerheid een foto op via service@koffiematters.nl.

De Jura Impressa S9 One Touch is dé machine van Jura. Door de verbeterde programmatuur t.o.v. de standaard Jura Impressa S9 zet deze koffiemachine nog betere koffie. Met een druk op de knop zet u eenvoudig espresso of koffie. U kunt volledig instellen hoe sterk en hoeveel koffie of espresso de koffiemachine moet zetten. De machine is uitgerust met twee boilers en een koppenwarmer. Met behulp van de autocappuccinatore en de stoomboiler zet u eenvoudig een heerlijke cappuccino of een andere melk variant. In tegenstelling van de avant-garde waarbij u zelf nog koffie moet toevoegen. Door de One Touch functie beschikt u over een tal van melk variaties die u met één druk op de knop kunt bereiden. Met de warm water uitloop zet u eenvoudig warm water voor thee of cup a soup. Deze machine is uitermate geschikt voor thuis of kleine kantoor omgevingen. Wilt u top kwaliteit koffie in een handomdraai? Dan is de Jura S9 OT een aanrader.

De koffiemachine heeft een uitgebreide onderhoudsbeurt gekregen. De machine is voorzien van nieuwe o-ringen en is gecontroleerd op lekkages. De zetgroep en het drainage ventiel zijn gereviseerd. Het maalwerk is voorzien van nieuwe maalschijven en is volledig gereinigd. De machine heeft een uitgebreid reinigingsprogramma doorlopen en is door ons handmatig schoongemaakt. De koffie uitloop is gedemonteerd en gereinigd. Naast een intensief reinigingsprogramma is de machine volledig ontkalkt. Op de Jura Impressa S9 OTC leveren wij standaard 6 maanden garantie.

De Jura impressa S9 OT staat voor eenvoud, degelijkheid en smaak.

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft geen BTW product, vraag naar de mogelijkheden.

 

Specificaties

Gewicht 15 kg
Afmetingen 39 × 34 × 35 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, ,

Soort bediening

,

Type verwarming

Vermogen (Watt)

Andere suggesties…