Jura Impressa S95 (gereviseerd)

350,00

Met de Jura S95 is de Jura topkwaliteit bewezen. Deze machine staat garant voor degelijkheid en overheerlijke koffie. Met de geavanceerde elektronica zorgt u er voor dat u precies kunt in stellen hoe u uw koffie/espresso het liefst drinkt.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_Impressa_S95__gereviseerd__ Categorieën: ,

Beschrijving

Met de Jura S95 is de Jura topkwaliteit bewezen. Deze machine staat garant voor degelijkheid en overheerlijke koffie. Met de geavanceerde elektronica zorgt u er voor dat u precies kunt in stellen hoe u uw koffie/espresso het liefst drinkt. Het hoogstaande mechanische gedeelte zorgt er voor dat u met één druk op de knop kunt genieten van verse koffie. Met behulp van de stoomboiler en cappuccino uitloop kunt u ook nog eens genieten van de beste latte-varianten.

Deze machine heeft een uitgebreid revisieprogramma doorlopen. De volledige zetgroep en drainageventiel zijn gereviseerd. De machine is gecontroleerd op lekkages en alle ringen zijn vervangen. De machine is grondig gereinigd en vooral de koffie- en thee-uitloop hebben onze extra aandacht gekregen. Alle onderdelen zijn gecontroleerd en getest. Naast een intensief reinigingsprogramma is de machine ook volledig ontkalkt.

Kwaliteit en smaak, dat kenmerkt de Jura Impressa S95

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft geen BTW product, vraag naar de mogelijkheden.

 

Specificaties

Gewicht 15 kg
Afmetingen 39 × 34.5 × 35 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, , ,

Soort bediening

Type verwarming

Vermogen (Watt)

Andere suggesties…